21 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει η Μαρία Παναγοπούλου για τον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Έφτασε στο σημείο να σβήσει η φωνή του»

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή»

Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρία Παναγοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε τη νέα περιπέτεια υγείας του γνωστού δημοσιογράφου.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά μέχρι που έφτασε στο σημείο να σβήσει η φωνή του. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια και αφωνία» ανέφερε αρχικά η Μαρία Παναγοπούλου.

Στη συνέχεια, η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Ο Κώστας φοβάται μήπως ο κόσμος ταυτίζει την παλιά του περιπέτεια με αυτό που βιώνει τώρα. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του».

Στο τέλος της συνέντευξης η Μαρία Παναγοπούλου ανέφερε: «Του λείπει πολύ η δουλειά, το να βγει έξω να επικοινωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής. Ο Κώστας για να συνεννοηθεί πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του και αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό. Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Ακόμη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ότι σου στέλνει ο θεός βρίσκει τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις».

Espresso