5 Μαΐου, 2024

Σβήστηκε η χαρά για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανατροπή με την υγεία του τραγουδιστή

Νέες εξελίξεις ύστερα από 10 ημέρες νοσηλείας

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Η δημοσιογράφος, Βίκυ Δέτσικα, έδωσε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής παραμένει για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς κρίνεται σταθερή. Εντός της εβδομάδας που πέρασε, οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, αφού προηγηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις.

Τι είχε πει η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα

Μαθεύτηκε η αλήθεια για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε…»

Για ένατη μέρα στην εντατική παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, στις πρόβες του J2US όπου συμμετέχει φέτος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του που τον παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή.

Mε τη σύζυγό του, Κατερίνα η οποία στέκεται βράχος

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς ο χρόνος που έχει περάσει και η καρδιά του συνεχίζει να λειτουργεί, είναι ενθαρρυντικό στοιχείο για την ευτυχή έκβαση των πραγμάτων.

Σύμφωνα με τα νεότερα νέα της υγείας του, όπως ακούστηκαν στην εκπομπή Επί τόπου, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σταθερή, παρ’ όλο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο. Όμως, οι θεράποντες γιατροί του σκοπεύουν να επιχειρήσουν νέα αποσωλήνωσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι συνέβη

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας στις 28 Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στα πλατό των προβών για το J2US ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ευτυχώς οι συνεργάτες του αντέδρασαν εγκαίρως προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Έφτασε με το ασθενοφόρο στο Γεώργιος Γεννηματάς όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, με τη σύζυγό του, Κατερίνα να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να αγωνιά για την έκβαση των πραγμάτων.