27 Μαΐου, 2024

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο για την Μαίρη Χρονοπούλου – Έπεσε φως στην αλήθεια για τον θάνατο της

Έτσι έχουν τα πράγματα για την ηθοποιό

Εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει καταθέσεις στη ΓΑΔΑ από πρόσωπα κοντά στην ηθοποιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Υπάρχουν όμως εικασίες πως κάποιος έσπρωξε ή χτύπησε στο κεφάλι την ηθοποιό.

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν ήταν και ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, ο οποίος ανέφερε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα πως δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς χτύπησε. Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Αν δείτε την ακτινογραφία, είναι σαν να έχει πέσει από βράχο. Δεν είναι ένα απλό χτύπημα, το τραύμα ήταν μεγάλο», είπε.

Μάλιστα όπως ανέφερε, αναμένεται κατάθεση μάρτυρα που θα κάνει φοβερές αποκαλύψεις.

Αποκάλυψη «βόμβα» για Μαίρη Χρονοπούλου – «Κάποιος την έσπρωξε, δεν έπεσε μόνη της»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε στο «Πάμε Δανάη» πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Όπως αποκάλυψε, ο κος Χατζημιχάλης, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Απ’ ότι φαίνεται εκείνο το βράδυ η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ήταν μόνη της», είπε ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, εκτιμάται πως κάποιος έσπρωξε ή χτύπησε την ηθοποιό στο κεφάλι, τονίζοντας πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία.

 

Reduce bounce rates