28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star spoiler: Αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα!

Survivor All Star spoiler: Αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα!

Βόμβα στα θεμέλια του Survivor All Star!

Survivor All Star spoiler 07/04: Της κακομοίρας γίνεται στο Survivor All Star με τις αποκαλύψεις να δίνουν και να παίρνουν με τους παίκτες να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!

Κάθε δίκιο με το μέρος του φαίνεται πως είχε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος τόνισε πως η παραγωγή κλείνει τα μάτια σ άλλους παίκτες ενώ σε εκείνον εξάντλησε την αυστηρότητά της! Sold out είχε αποκαλύψει πως θα έπρεπε να είναι το αεροπλάνο της επιστροφής για Ελλάδα και δεν είχε άδικο.

Αυτό που ζήσαμε σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού για πρώτη φορά μετά από πέντε κύκλους Survivor, διέρρευσε βίντεο με παίκτρια να τρώει κρυφά στο Survivor και μάλιστα να πληρώνει κανονικά local!

 

Survivor All Star spoiler: Αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα

 

Το βίντεο αυτό κάνει από το πρωί της Παρασκευής τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι λογικό έχει φτάσει και στα μάτια της παραγωγής, η οποία και δεν μπορεί να τα κρατήσει κλειστά.

Τι έχουμε λοιπόν; Ξεκάθαρα την Αφροδίτη Σκαφίδα να δωροδοκεί τον περαστικό για να της δώσει φαγητό και μάλιστα να του στέλνει και φιλάκια. Μόνο που ο πονηρός την ίδια ώρα την κατέγραφε και φαίνεται πως διέρρευσε το βίντεο! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr και του Παναγιώτη Παπανικολάου η παραγωγή έχει αποφασίσει να αποβάλλει την Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς δεν γίνεται να κλείσει τα μάτια μπροστά στην διαρροή αυτή.

Έτσι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποβολή της παίκτριας των Διασήμων από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Αναμενόμενο…