19 Μαρτίου, 2024

«Survivor All Star»: Νέες αποκαλύψεις για Γκότση – Πιλίδη που είναι εκτός

«Survivor All Star»: Νέες αποκαλύψεις για Γκότση – Πιλίδη που είναι εκτός

Πρώην παίκτες του «Survivor» βγάζουν στη φόρα μυστικά του άγριου reality, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην τηλεόραση.survivor19698

Μέχρι πρότινος ό,τι γινόταν στον Αγιο Δομίνικο έμενε στον Αγιο Δομίνικο. Ομως, οι αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το παιχνίδι με απόφαση του μεγάλου αφεντικού της Acun Medya προκάλεσαν ντόμινο αποκαλύψεων.

pilidis 1
Γιωρίκας Πιλίδης

Οπως έγινε γνωστό, οι δύο αποβληθέντες παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με ντόπιο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τους βοήθησε. Στον τραπεζικό λογαριασμό του ανθρώπου από τον Αγιο Δομίνικο εντοπίστηκε από την παραγωγή αποδεικτικό κατάθεσης 300 δολαρίων για τον Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του περιβάλλοντός του, καθώς ο ίδιος έκανε επίσης χρήση κινητού τηλεφώνου, επικοινωνώντας με Ελλάδα. Από την άλλη, ο Ηλίας έδωσε στον ίδιο ντόπιο μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναγράφονταν «καπνικά προϊόντα» και «αναψυκτικά». Κι ενώ ο Πιλίδης παραδέχτηκε την παράβαση, ο Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα, τονίζοντας μάλιστα πως δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει και τη λίστα. Δυστυχώς για τον ίδιο οι αποδείξεις ήταν εναντίον του…

gkotsis
Ηλίας Γκότσης

Οπως φαίνεται, πάντως, ο Ηλίας και ο Γιωρίκας δεν είναι οι μόνοι που παραβιάζουν βασικούς κανόνες του «Survivor» είτε στον φετινό κύκλο είτε στους προηγούμενους. Απλώς οι συγκεκριμένοι πιάστηκαν από την παραγωγή. Την εν λόγω θεωρία ασπάστηκε και ο James Καφετζής μέσω ανάρτησής του στο twitter, που λειτούργησε ως αφορμή για να «σφαχτούν» δημοσίως ο Αρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

vrisiida
Η Βρισηίδα Ανδριώτου

Ετσι έγινε γνωστό πως το κλεμμένο ή και αγορασμένο φαγητό πήγαινε κι ερχόταν και στο δικό τους «Survivor» πέρυσι. «Βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό! Οποιος σας πει όχι είναι μεγάλος ψεύτης» έβαλε τη… φιτιλιά του ο James. «Εγώ!» αποκρίθηκε, προφανώς με χιουμοριστική διάθεση, η Κάτια Ταραμπάνκο, αφού είναι γνωστό πως κι εκείνη είχε κλέψει ρύζι την πρώτη φορά που πήρε μέρος στο reality.

1 60
Κάτια Ταραμπάνκο

«Πικνίκ στη ζούγκλα»

Ο Σοϊλέδης όμως δεν είχε όρεξη για πλάκες και κατηγόρησε την ίδια και τη Βρισηίδα ότι «έκαναν πικνίκ στη ζούγκλα», με τη Βρισηίδα να τονίζει πως δεν έκλεψε ποτέ φαγητό και να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή ότι ο ίδιος αγόραζε φαγητό και δεν της έδινε. «Καλά, αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου, καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημαίνει ότι έκλεψα… Τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ εσύ που αγόραζες μήνες δεν μου έδινες μόνο εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι!» ήταν η απάντησή της. «Να μου κοβόταν το χέρι» συνέχισε τον εκρηκτικό διαδικτυακό διάλογό τους ο Σοϊλέδης, προσθέτοντας ότι δεν χρειαζόταν να της δώσει εκείνος φαγητό γιατί της αγόραζε ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας με τα χρήματα που του έστελναν από την Ελλάδα.

soil
Αρης Σοϊλέδης

«Ελα, φιλάκια. Ψέματα; Ελα, σου έρχεται η βόμβα» σχολίασε έπειτα ο Αρης, με τη Βρισηίδα να του απαντά πικρόχολα: «Η παραγωγή απέδειξε ποιος έπρεπε να είναι στο All Star και ποιος όχι». «Κάνε λίγο υπομονή, Βρισηίδα. Οσον αφορά την παραγωγή, άσ’ το, γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Τα βλέπει όλα ο κόσμος, όλοι με κινητό και φαγητό» της απάντησε ο ποδοσφαιριστής.