29 Μαρτίου, 2024

Survivor 5 – Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Όλα τα έλεγαν πίσω από την πλάτη μου»

Survivor 5 – Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Όλα τα έλεγαν πίσω από την πλάτη μου»

Τι συνέβη;

Ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τους followers του στο Instagram να του θέσουν ορισμένες ερωτήσεις κι αρκετές από αυτές είχαν να κάνουν με την εμπειρία του στο Survivor.

Πώς νιώθεις που σε αγαπά και σε θαυμάζει τόσο πολύ ο κόσμος;

Είναι πολύ συγκινητικό να σε αγαπά κόσμος που δεν γνωρίζεις καν προσωπικά, να σε σταματάνε μικρά παιδιά και μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία μιλώντας σου και βλέποντας σε εσένα τον «γιο» τους… Έχω πάρει απίστευτη αγάπη που δεν μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω! Σας ευχαριστώ τόσο αληθινά πολύ.

Σχολίασε αυτά που λέγανε για εσένα μέσα στο παιχνίδι οι συμπαίκτες σου.

Πίστεψέ με αν τα ήξερα, θα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά μου απέναντί τους. Απλά τίποτα δεν λέγονταν μπροστά μου. Όλα από πίσω από την πλάτη μου.

Άρης Σοϊλέδης survivor

Survivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή – Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη Μύκονο

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά περνάνε μαζί ένα ρομαντικό καλοκαίρι, αφού έκαναν πολύ καιρό υπομονή χωριστά ο ένας από τον άλλον και έτσι αναπληρώνουν το κενό, με τα ταξίδια, εξόδους και πιο προσωπικές στιγμές.

Το βράδυ της Πέμπτης 28/7 βρέθηκαν μαζί στη Μύκονο, σε μία ανεπανάληπτη συναυλία, που έδωσε εκεί ο Αντώνης Ρέμος. Οι φωτογραφίες τους στα social media ήταν μία και μία και σε όλους έδειχναν το πόσο πολύ διασκέδαζαν σε αυτή την ερωτική βραδιά. Φυσικά δεν ήταν το μόνο ζευγάρι, καθώς ”τα έσπασαν” ανάμεσα και σε άλλες εκλεκτές παρουσίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά πήγαν στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο

Survivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή - Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη ΜύκονοSurvivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή - Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη Μύκονο