11 Δεκεμβρίου, 2023

Αλέξης Κούγιας: Η αλήθεια για πρόβλημα υγείας. Το μυστικό, η μάχη και ο καρκίνος

Αλέξης Κούγιας: Η αλήθεια για πρόβλημα υγείας. Το μυστικό, η μάχη και ο καρκίνος

Ο Αλέξης Κούγιας νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο – ποιο το πρόβλημα υγείας του;

Σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για μια μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει.

Μάχη για τη ζωή του φαίνεται ότι δίνει ο Αλέξης Κούγιας καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ποιο είναι αυτό;

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.

Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κ. Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω. Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

Αθήνα, 29/7/2022

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξης Κούγιας».

Το πρόβλημα υγείας του Αλέξη Κούγια

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας δίνει με θάρρος μία μάχη για την υγεία του τους τελευταίους 4 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα του Αλέξη Κούγια και ο γνωστός δικηγόρος δίνει τη μάχη της ζωής του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star, εδώ και κάποιος μήνες, οι γιατροί του εντόπισαν εύρημα στους λεμφαδένες και έτσι ο Αλέξης Κούγιας χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Μάλιστα την περιπέτεια με τον καρκίνο ο Αλέξης Κούγιας την κράτησε μυστική ακόμα και από την οικογένεια του, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να την ανακοινώσει δημόσια ο ίδιος.