16 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Ο James Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι – Η ανάρτηση του αδερφού του

Survivor 4: Ο James Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι – Η ανάρτηση του αδερφού του

Ο Mike, μέσω ενός Instastory, αποκάλυψε πως ο αδερφός του, James Καφετζής, αποφάσισε ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor 4»

Πλησιάζει ο καιρός που οι κανόνες στα αγωνίσματα θ’ αλλάξουν, αφού ήδη οι παίκτες περιμένουν να δουν πότε το «Survivor 4» θα γίνει ατομικό, κάτι που σημαίνει πως ο κάθε διαγωνιζόμενος θα «παλεύει» μόνος. Παράλληλα, ο Ατζούν Ιλίτζαλι και ο ΣΚΑΪ, βλέποντας ότι το ριάλιτι επιβίωσης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατά συνέπεια φέρνει κέρδη, επιθυμούν να παραταθεί ως αρχές Ιουλίου, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους παίκτες, ειδικά όσους είναι από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο και έχουν ήδη περάσει τα πάνδεινα από την πείνα και τις κακουχίες. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Twitter, ο James Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι, διαμαρτυρόμενος για την εξέλιξη αυτή και ήδη βρίσκεται σε ξενοδοχείο.

«Ο πολύ μάγκας James σε συγκέντρωση – ανακοίνωση του Ατζουν για παράταση του παιχνιδιού έναν ακόμη μήνα, διαφώνησε και αυτή τη στιγμή είναι στο ξενοδοχείο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN.

Η  επιβεβαίωση ήρθε και στο Instagram από την οικογένεια του νεαρού παίκτη, οι οποίοι δηλώνουν περήφανοι για την αξιοπρέπειά του.

james.png
kafetzief.png