27 Απριλίου, 2024

Survivor 2024 spoiler 25/03: ΒΟΜΒΑ από τον Μάριο Πρίαμο! «Τα λέμε σε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο…»

«Έρχομαι να δω τα ματσαρίσματα που αποφεύγετε…»

Survivor 2024 spoiler 25/03: Ακόμη μία έκπληξη που επιφυλάσσει το Survivor έρχεται από την Ελλάδα και την Κύπρο σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, στο πάρτι της ένωσης των ομάδων που θα γίνει σε 3 εβδομάδες θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και παίκτες από τα προηγούμενα ριάλιτι.

Ο πρώτος από αυτούς που ανακοίνωσε πως θα βρεθεί εκεί είναι ο Μάριος Πρίαμος! Με ένα story του στο Instagram, ο φιναλίστ του Survivor 2017 και του Survivor All Star δηλώνει πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να ελέγξει αν γίνονται… σωστά τα ματσαρίσματα.

αναρτηση-μαριου-πριαμου-survivor-25-03
Η ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου

 

Survivor 2024 spoiler 25/03: Τους κατασπάραξαν! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor 2024 spoiler 25/03: Μπλε αντίδραση μετά την πανωλεθρία ή Κόκκινη επιβεβαίωση κυριαρχίας; Δεύτερη μέρα της εβδομάδας και 2η μάχη για ασυλία εν όψει.

Οι Διάσημοι από εκεί που προέρχονταν από 4 σερί ήττες έκαναν περίπατο και οι Μπλε γνώρισαν βαριά ήττα στο κυριακάτικο αγώνισμα.

Survivor 2024 spoiler 25/03: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της εβδομάδας

Το πρώτο spoiler του Athensmagazine.gr για σήμερα λέει πως θα έχουμε ξεκάθαρη επικράτηση των Κόκκινων για ακόμη μία μέρα, κάνοντας το 2-0 και παίρνοντας μεγάλη «ανάσα», στέλνοντας άλλον ένα Μπλε στον τάκο. Μείνετε ωστόσο συντονισμένοι, τόσο για να μάθε τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση, όσο και για το οριστικό spoiler της ασυλίας.

«Ωμή» παραδοχή Ελευθερίας Ελευθερίου: «Δεν το εύχομαι και σε καμία αυτό! Με τον Μάριο Πρίαμο…»

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου και σε αυτή μίλησε για διάφορα γεγονότα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά και την καριέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τον “πυρετό” των προετοιμασιών για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, η τραγουδίστρια απάντησε για την δική της αποστολή πριν από κάποια χρόνια, ενώ ρωτήθηκε και για την λήξη της συνεργασίας της με τον Τριαντάφυλλο. Η αντίδρασή της ήταν αρκετά αμήχανη, όπως και στην ερώτηση για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο.

Η αμήχανη απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου σε ερώτηση για τον Μάριο Πρίαμο

«Η Eurovision δεν ήταν μία εύκολη περίοδος για εμένα. Είχα ζοριστεί πολύ. Ήταν το ξεκίνημά μου. Ήμουν ένα φρέσκο, νέο κορίτσι που δεν είχα να χάσω κάτι. Μόλις είχαμε υπογράψει το δεύτερο μνημόνιο στην Ελλάδα και βρεθήκαμε στην Eurovision με 0 budget. Έκανα πολλά έξοδα από το δικό μου πορτοφόλι, πιστέψτε με.

Δεν οδηγούσα τότε. Φανταστείτε πως είναι να πηγαινοέρχεσαι για να ανταπεξέλθεις σε διάφορες υποχρεώσεις, πρόβες, συνεντεύξεις, ταξίδια που έπρεπε να γίνουν… Είχε γίνει μία κρούση από την Κύπρο μετά την συμμετοχή μου με την Ελλάδα, αλλά δεν ήμουν πολύ “ζεστή”, είχα πάθει άρνηση. Θα ξανακάνω την Eurovision όταν θα είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του διαγωνισμού», είπε αρχικά.

Σχετικά το πρόβλημα που προέκυψε με το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τον Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη), επισήμανε: «Δεν θα αναφερθώ στο θέμα αυτό. Ό,τι έγινε, έγινε και προχωράμε παρακάτω. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε με τον Τριαντάφυλλο, αλλά θα μιλήσουμε κάποια στιγμή. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Καλή καρδιά».

Όσον αφορά στο Survivor και στον πρώην σύντροφό της, δήλωσε: «Παρακολουθώ όταν έχω χρόνο το Survivor… Μπορεί και να το ξανάκανα. Με τα παιδιά που ήμασταν στο all star υπάρχει μια επικοινωνία. Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι και σε καμία γυναίκα. Πάμε στην επόμενη ερώτηση», ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή αυτό το διάσημα.

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος, ενώ είχε αναπτύξει ένα ειδύλλιο με εκείνη, μόλις μπήκε στο παιχνίδι, φιλήθηκε με την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είχε επίσης σχέση με τον Μπο.