29 Απριλίου, 2024

Survivor 2024 spoiler 25/02: Τους κατεδαφίζουν! Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Το παρασκήνιο από τη μάχη Μαχητών και Διασήμων

Survivor 2024 spoiler 25/02: 8η εβδομάδα αισίως στο Survivor 2024 και το Athensmagazine.gr εξακολουθεί να σας ενημερώνει για καθετί συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο!

Την Κυριακή (25/02) μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Survivor, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Survivor 2024 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως πλήρως επιβεβαιωμένο spoiler ακόμα δεν έχει υπάρχει, άρα σας έχουμε σε μια εκτίμηση. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη για την 1η ασυλία, με τους κόκκινους να είναι στην ουσία διαλυμένοι. Θυμίζουμε πως ένα εκ των μεγάλων φαβορί, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι εκτός με σοβαρό τραυματισμό και πιθανότατα θα αποχωρήσει κι αυτή.

Από την άλλη, οι Μαχητές έχουν τις απουσίες τους και μάλιστα την πιο σημαντική που ακούει στο όνομα του εξίσου κορυφαίου παίκτη τους, Φάνη Μπολέτση, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης κι αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού. Παρά τα όλα παραπάνω, οι Μαχητές μάλλον δύσκολα θα χάσουν την ασυλία, όχι μόνο αυτής της Κυριακής, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά!

Survivor 2024: Στην κορυφή το μεγάλο αουτσάιντερ! Αυτή είναι η κατάταξη των παικτών – Στα τάρταρα ο Τζέιμς

Survivor 2024: Σίγουρα η είσοδος των νέων παικτών ήρθε να ταράξει τα νερά σε Διάσημους και Μαχητές, όπως βλέπουμε στα επεισόδια. Ωστόσο δεν λείπουν και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είτε μεταξύ τους είτε με πυρά σε άλλες ομάδες.

Μπορεί το κοινό να μην ψηφίζει φέτος τον αγαπημένο του παίκτη, ή τον παίκτη προς αποχώρηση, όμως η γνώμη του ακόμα μετράει και με το παραπάνω. Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά, το κοινό έχει κατατάξει τους παίκτες ανάλογα με τη δυναμική τους σε αγωνίσματα αλλά και τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι γενικώς.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος σίγουρα έχει φανεί ότι είναι μεγάλο φαβορί. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα και την Τρίτη θέση η Ασημίνα Χατζηανδρέου, τα βουνά που φαίνεται να επιβιώνουν ακόμα μέσα στο παιχνίδι αφού φέρνουν νίκες.

Στην τέταρτη θέση είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία είναι εξαιρετική στα αγωνίσματα και το αποδεικνύει σε κάθε στίβο μάχης. Ακολουθεί στην πέμπτη θέση η Δώρα Νικολή και στην έκτη θέση ο Γιώργος Γκιουλέκας. Αν αναρωτιέστε για τον Αλέξη Παππά, ο παίκτης είναι στη 9η θέση περνώντας μάλιστα κατά πολύ τον μεγάλο αντίπαλο, Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στην 13η θέση.

Τελευταία και καταϊδρωμένη έρχεται η γυμνάστρια γλουτών, Μαριλίνα Βακονιδίου. Ο Νίκος Γκάνος αποχώρησε στην 12η θέση και η Όλγα Πηλιάκη στην 19η θέση.