23 Ιουλίου, 2024

Survivor 2024: Προβληματισμός στο Twitter με τον «εξαφανισμένο» Τζέημς – Που χάθηκε ο Καφετζής;

«Βροχή» στα σχόλια για την απουσία του

Survivor 2024: «Εξαφανισμένος» ο Τζέιμς Καφετζής από το αποψινό 13/3 επεισόδιο και οι τηλεθεατές που μάλλον δεν άκουσαν την αναφορά του Γιώργου Λιανού στην αρχή του επεισοδίου ψάχνουν να τον βρουν στο Twitter.

Παρόλα αυτά, οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν τον παίκτη να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να το κρατάει κρυφό και να μην το επιβεβαιώνει.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι ο Τριαντάφυλλος o οποίος και φέτος κάνει τις αναρτήσεις του σχετικά με το Survivor και στηρίζει τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά, ανέβασε δύο stories που αναστάτωσαν τους διαδικτυακούς φίλους αλλά και τους τηλεθεατές του Survivor.

O Τριαντάφυλλος στο πρώτο story του έγραψε: «Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο. Γιατί;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;;».

Και στη δεύτερη ανάρτηση: «Νo James no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη».

Ο James σύμφωνα πάντα με τον Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι παίκτες του ριάλιτι κατά την άφιξη και κατά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο μετά από αίτημα του ίδιου ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει.

Reduce bounce rates