28 Απριλίου, 2024

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Οι πιθανότητες να επιβιώσει ο Μάρκος είναι ελάχιστες

Δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στις 21:00.

Η Μαργέτα, παρά τον κίνδυνο που διατρέχει να αποκαλυφθεί ότι είναι ζωντανή, θέλει να επιστρέψει στο Κιάρι για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα και τον Στέφανο.

Έρωτας φυγάς: Πέμπτη 14 Μαρτίου, επεισόδιο 88

Ο Μάρκος χειρουργείται, αλλά οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι ελάχιστες… Η Αλεξάνδρα καταρρέει. Η Μαργέτα, παρά τον κίνδυνο που διατρέχει να αποκαλυφθεί ότι είναι ζωντανή, θέλει να επιστρέψει στο Κιάρι για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα και τον Στέφανο.

Ο Μάρκος ζητά απ’ τον Ιάσονα να προσέχει τα παιδιά και τη γυναίκα του. Ο Ιάσονας, μετανιωμένος για όσα έγιναν στο παρελθόν, αποφασίζει να στηρίξει την Αλεξάνδρα σε ό,τι κι αν αποφασίσει. Επιπλέον, ο Μάρκος ζητά απ’ τον Στέφανο να επιστρέψει τον Στεφανάκο στην Ευγενία για να μεγαλώσει ο μικρός μ’ έναν απ’ τους δυο γονείς του

Όλοι – μέσα στον πόνο – ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας, της γυναίκας που λάτρεψε όσο τίποτε άλλο…

Έρωτας φυγάς: Παρασκευή 15 Μαρτίου, επεισόδιο 89

Ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την Αλεξάνδρα να βυθίζεται σε βαθύ πένθος. Η είδηση του θανάτου του προκαλεί μεγάλη θλίψη, τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος και ο ίδιος, κάνει την αυτοκριτική του και προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να τη φροντίζουν. Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση τόσο του Στέφανου, όσο και της Αλεξάνδρας. Το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να σταθεί στο πλευρό τους.

Ο Διοικητής διενεργεί έρευνα σχετικά με το ατύχημα του Μάρκου, από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια…

Πρωταγωνιστούν:Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.