29 Απριλίου, 2024

Survivor 2024: Πριν μάθουν για Ρουβά και Ένωση, έβγαλαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου υποψήφια

Ο κακός χαμός στους Κόκκινους με πρωταγωνιστή τον… Γκιουλέκα, η ατάκα του Τζέιμς Καφετζή για «αίρεση» με αρχηγό τη Δαλάκα, η υποψήφια Ασημίνα Χατζηανδρέου και οι ανακοινώσεις για το πάρτι της Ένωσης. Περιεκτικά, όσα έγιναν στο αποψινό (10.04.2024) επεισόδιο του Survivor.

Από τον 4ο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, θα προέκυπτε η τελευταία παίκτρια που θα δώσει τον αγώνα για την παραμονή ή όχι στο Survivor. Μετά την ήττα των Κόκκινων στον τρίτο αγώνα και την απόφαση να ψηφίσουν γυναίκα, η ένταση στις δυο ομάδες ήταν δεδομένη.

Οι παίκτριες τόσο από τις Κόκκινες όσο και από τις Μπλε κατηγόρησαν τους συμπαίκτες τους ότι δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι κι βγάζουν πάντα εκείνες στη «σέντρα».

Μοιραία, η ομάδα που θα επικρατούσε σήμερα θα έπρεπε να ψηφίσει την τέταρτη υποψήφια.

Κι αν στον πάγκο των Μπλε τα πράγματα ήταν… χαλαρά, στον πάγκο των Κόκκινων δεν ίσχυε το ίδιο, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να εγκαλείται από τους συμπαίκτες του γιατί δεν είχε τη γνωστή του απόδοση αλλά κυρίως για το γεγονός πως όταν «συναντήθηκε» στην τέντα του γιατρού με τον φίλο του, Τζέιμς Καφετζή, οι συμπαίκτες του θεώρησε πως συζητούσαν θέματα της ομάδας τους.

Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με 12-6 από τους Μπλε και στο Συμβούλιο θα έπρεπε να επιλέξουν ποια από τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου θα ήθελαν να στείλουν στη μονομαχία.

Μετά το τέλος του αγώνα παίχτηκε ο… πρώτος γύρος της αντιπαράθεσης των Κόκκινων με τον Γιώργο Γκιουλέκα, με τους περισσότερους από την ομάδα να τον κατηγορούν για μειωμένη απόδοση και εκείνον να τους κατηγορεί ότι τον… κατηγορούν ότι έχασε επίτηδες και να έρχεται σε σύγκρουση με Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα και Αλέξη Παππά.

Οι φωνές συνεχίστηκαν και στην καλύβα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τη συζήτηση να είναι… παράλληλοι μονόλογοι. Ο δε Γκιουλέκας είπε σε ένα cue του ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει τέτοιο έρισμα στην ομάδα, που κακό αστείο να πει, όλοι θα γελάσουν.

Μια παρόμοια άποψη εξέφρασε και ο Τζέιμς Καφετζής στο Συμβούλιο, όπου παίχτηκε ο τρίτος γύρος του τσακωμού των Κόκκινων. Ο παίκτης των Μπλε, μάλιστα, χρησιμοποίησε και τη λέξη «αίρεση», προκαλώντας αντιδράσεις.

Και αφού ο καυγάς τελείωσε και όλοι συμφώνησαν ότι διαφωνούν, οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη και έβγαλαν υποψήφια την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό της αλλά είπε ότι ήθελε να είναι υποψήφια και το είχε ζητήσει από την ομάδα της.

«Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου» τόνισε, με χαμόγελο, η παίκτρια των Κόκκινων για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Και αφού βρέθηκε η τέταρτη υποψήφια, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ελαφρύνει το κλίμα, ειδικά μετά τα όσα ακούστηκαν νωρίτερα. Έτσι, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στο πάρτι της Ένωσης θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς και πως στον Άγιο Δομίνικο θα έχουν και καλεσμένους τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Τάκη Καραγκούκια και τη Ρία Κολοβού, η οποία είχε κερδίσει στο karaoke στο περσινό πάρτι της Ένωσης.

Στο άκουσμα πως θα δει τον Σάκη Ρουβά από κοντά η Κατερίνα Δαλάκα… κοκκίνησε και δεν έκρυψε ότι είναι «Ρουβίτσα»!

Το ποια από τις Άιρα Αντομαϊτίτε, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν θα βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης, θα το μάθουμε το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη μονομαχία.