15 Απριλίου, 2024

Survivor 2024: Έβγαλε τα «άπλυτά» τους στην φόρα ο Ρικουνάκης – «Η αλήθεια για την Σταυρούλα και τον Περπατάρη είναι ότι…» (video)

«Ήθελα να παίξει κάτι με την Χρύσα…»

Survivor 2024: Ο Νίκος Ρικουνάκης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τον πλησίασε μάλιστα, για να αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με όσα έζησε το παιχνίδι. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Δεν μάσησε τα λόγια του! Αντιθέτως, τα έβγαλε όλα στη φόρα και για τον ίδιο του τον εαυτό και την προσπάθειά του να προσεγγίσει την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αλλά και για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα ειδύλλιο.

«Είμαι πολύ καλά πλέον, δεν πονάω πλέον στα χέρια, όλα καλά! Από τη μία στεναχωρήθηκα που έφυγα, δεν μου πήγε καλά, αλλά τι να κάνουμε; Στην κόκκινη ομάδα είχαν κλίκες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχαν παθιαστεί, εμένα δεν μου άρεσε. Εγώ πήγα για χαβαλέ, να περάσω καλά! Με τον Τζέιμς είχαμε δεθεί πολύ, είναι καλό παιδί, αλλά τα παραλέει κάποιες φορές. Με κέρδιζε μερικές ο χοντρούλης», είπε αρχικά.

«Δεν ερωτεύτηκα αλλά ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Μου άρεσε, μου έκανε το κλικ. Μέσα στο παιχνίδι κάναμε κάτι γνωριμίες αλλά ως εκεί, δεν πήγε παραπέρα. Για το εάν κάνει κάτι με τον Φάνη, δεν το αποκλείω, αλλά δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Μπορεί, δεν ξέρω. Δεν ζηλεύω αν την έχει… Δεν γνώριζα ότι είχε σχέση. Και με τις πάσες που μου έκανε μου έκανε εντύπωση. Άμα είχε δεσμό δεν θα μου έκανε πάσες. Δεν το λέει η καθεμία αυτό αν έχει σχέση», επισήμανε έπειτα.

Και αποκάλυψε: «Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη, αλλά εκείνος δεν την πολυθέλει! Του κολλάει εκείνη. Στο σοβαρό δεν έχει πάει το πράγμα, αλλά τον κυνηγάει από πίσω σαν την ουρά του. Όταν ερωτεύεσαι κάνεις και μεγάλα ρίσκα! Για διακινδύνευσε για να τον πάρει στην ομάδα της. Ο Γιάννης κάνει ένα βήμα πίσω την φορά αλλά τον κυνηγάει, τι να κάνει;»

«Ο πιο αντιπαθητικός παίκτης είναι ο Σταμάτης, δεν τα βρίσκαμε! Εντάξει, έχασες, στάσου σαν άντρας και πες “έχασα, μπράβο σου”. Τέλος. Μην κλαίγεσαι και λες δικαιολογίες επειδή έχασες», κατέληξε.