1 Ιουλίου, 2024

Survivor 2024: Αποχώρησε με κλάματα ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Επεισόδιο μονομαχίας το αποψινό (06.06.2024) στο Survivor, με τέσσερις παίκτες να τα δίνουν όλα στη μονομαχία για να μείνουν στους 6 του παιχνιδιού.

Χριστόφορος Ταξίδης, Σταμάτης Ταλαδιανός, Δώρα Νικολή και Γιώργος Γκιουλέκας τα έδωσαν όλα στη μονομαχία του Survivor. Ένας τους όμως έπρεπε να αποχωρήσει. Κι αυτός ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Στην κλήρωση που έγινε πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η Δώρα Νικολή βρέθηκε να παίζει με τον Γιώργο Γκιουλέκα και ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Η.. κακή μέρα του Σταμάτη φάνηκε από νωρίς, αφού ο παίκτης των Μπλε είχε πολλά νεύρα, με τον παίκτη να… αρπάζεται ακόμη και με τη Δώρα Νικολή, που του ζήτησε να μην πετάνε τα crops.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή έφτασαν πρώτοι στις πέντε νίκες και άφησαν τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό να… λύσουν τις διαφορές τους στην τελική μονομαχία.

Στο… μεσοδιάστημα, Γιώργος Γκιουλέκας και Φάνης Μπολέτσης βρήκαν την ευκαιρία να τσακωθούν ξανά. «Ο Φάνης θέλει να δει το βίντεο παιδιά». «Γιατί νευριάζεις ρε Γιωργάκη». «Άρχισες τις ειρωνείες, Γιωργάκη μου και τέτοια» ήταν ο έντονος διάλογος που ακολούθησε.

Σταμάτης Ταλαδιανός και Χριστόφορος Ταξίδης μπήκαν στην τελική μονομαχία με στόχο τις 5 νίκες που θα έδιναν το εισιτήριο για την 6άδα του Survivor. Κι αυτό το εισιτήριο κατέληξε στα χέρια του παίκτη των Κόκκινων, με τον Ταλαδιανό να ξεσπά γιατί ηττήθηκε και θα έπρεπε να εγκαταλείπει το Survivor.

Η αναμέτρησή τους ήταν θρίλερ! 4 – 3 έγραψε κάποια στιγμή ο πίνακας του σκορ, υπέρ του παίκτη της κόκκινης ομάδας, για να… ισοφαρίσει στην επόμενη μάχη ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Με το σκορ ισόπαλο, ωστόσο, ο Χριστόφορος Ταξίδης κατόρθωσε να πάρει μια ακόμα νίκη ρίχνοντας εκτός παιχνιδιού τον αντίπαλο του. Έτσι, εξουθενωμένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

«Είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. Το έζησα στο 100%. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι» είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός και δεν έκρυψε ότι θέλει να δει τον Φάνη Μπολέτση κα τον Ντάνιελ Νούρκα στον τελικό.

Και αφού πήρε τη δάδα του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός αποχαιρέτισε συμπαίκες και αντιπάλους και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

 

Reduce bounce rates