20 Ιουνίου, 2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου το παραδέχθηκε: «Προτιμώ το πρωινό ξύπνημα από τη γκρίνια της κοπέλας μου» (video)

Μια… διαφορετική συνέντευξη!

O Μίλτος Τεντόγλου, λίγο πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη, έδωσε μοναδικές απαντήσεις σε συνέντευξή του στην εκπομπή «’Ωρα Ελλάδος», στο OPEN.

H συγκεκριμένη συνέντευξη θύμιζε περισσότερο…παιχνίδι! Και ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους απέδειξε τον αυθορμητισμό του και το χιούμορ του μέσα από τις απαντήσεις που έδωσε σε όλα τα «διλήμματα» που του τέθηκαν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκαθάρισε ότι προτιμά να κερδίζει στο τελευταίο άλμα παρά στο πρώτο- αν και είναι κάτι δύσκολο όπως παραδέχτηκε, ενώ μεγάλος του στόχος είναι το Πανελλήνιο, για το οποίο μάλιστα θα θυσίαζε ακόμα και ένα 2ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Γνωστός για την αντισυμβατική προσωπικότητα του, ο Τεντόγλου βρίσκει πιο εύκολο να υπογράψει 10.000 αυτόγραφα παρά να δώσει 10 συνεχόμενες συνεντεύξεις ενώ το να γίνει ήρωας σε anime είναι πολύ πιο δελεαστικό για εκείνον από το να του φτιάξουν ένα κέρινο ομοίωμα σε μουσείο.

Όταν τα διλήμματα έφτασαν στα αγαπημένα του videogames δεν άφησε και πολλά περιθώρια.

Αντίθετα τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε ένα μήνα πρωινό ξύπνημα ή ένα μήνα συνεχούς γκρίνιας από την κοπέλα του. Ο ίδιος άλλωστε για να την πειράξει στο παρελθόν έχει πει ότι είναι η κινητήριος δύναμη του όταν του σπάει τα νεύρα, κάνει καλύτερα άλματα. Πάντως προτίμησε τον… πρωινό καφέ!

Τέλος, η υπερδύναμη που θα διάλεγε να έχει θα ήταν να γίνεται αόρατος γιατί -όπως αφοπλιστικά είπε- είναι πιο χρήσιμο!

 

Reduce bounce rates