20 Απριλίου, 2024

STRUGGLE: Ένας καλλιτέχνης που ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι

STRUGGLE

STRUGGLE: Ένας καλλιτέχνης που ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι

ΜΑΡΑ ΒΑΛΑΜΒΑΝΗ
ΜΑΡΑ ΒΑΛΑΜΒΑΝΗ

 

STRUGGLE.. Ένα όνομα που έχει όλη την δύναμη και την πυγμή που απαιτείται για να φτάσει κάποιος στην κορυφή…Σήμερα έχω την χαρά και την τιμή να είμαι με ένα πολύ νέο παιδί – έναν γεννημένο καλλιτέχνη.

Ένας καλλιτέχνης που ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι…η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει ότι το έχει πετύχει…το όνομα αυτού STRUGGLE

 

STRUGGLE
STRUGGLE

Ένα παιδί που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι ένας αγώνας απ’ τον οποίο δεν πρέπει να παραιτούμαστε παρ’ όλες τις δυσκολίες της, αν θέλουμε να βγούμε νικητές..

Καλώς ήρθες Struggle στο onenews.gr. Δεν σου κρύβω την χαρά μου, που είμαι εδώ μαζί σου αλλά και την έκπληξη μου ένα τόσο νέο παιδί να έχει αγγίξει το όνειρο του…Πες μου πως τα κατάφερες και έχεις φτάσει μέχρι εδώ.

Καλησπέρα σας ευχαριστώ για τη πρόσκληση σας στο onenews.gr και είναι χαρά μου που βρίσκομαι κοντά σας. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί με ρωτάνε αν πραγματικά είμαι 15 χρονών και πως τα κατάφερα όλα αυτά. Όμως είμαι όντως 15 ετών και προσπάθησα πολύ για αυτή την πορεία που έχω μέχρι εδώ και δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.

 

Τι σημαίνει για σένα το τραγούδι σου με τίτλο VIP, και ποια ήταν η ανταπόκριση του κοινού;

Το Vip ήταν η πρώτη μου επιτυχία και το πρώτο μου επαγγελματικό κομμάτι.

Η ανταπόκριση από το κοινό ήταν μεγάλη και έλαβα τεράστια αγάπη, επομένως για μένα το τραγούδι αυτό  ξεκλείδωσε τη πόρτα του ονείρου.

Αφού λοιπόν το τραγούδι γνώρισε την επιτυχία, σίγουρα θα σου ανοίχτηκαν και άλλες πόρτες. Μίλησε μου για το τι επακολούθησε.

STRUGGLE
STRUGGLE

Μετά την επιτυχία μου με το Vip κατάφερα να κάνω διαφορά μουσικά sites να αναφέρονται στο όνομα μου και ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου να δέχεται αναγνωρισημότητα.Στη συνέχεια ήρθαν πολλές επαγγελματικές προτάσεις, αλλά μια από αυτές με κέρδισε ήταν αυτή από  την Nemesis Music και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό .

Τι είναι αυτό που σε οδηγεί να γράφεις στίχους;

Αυτό που με οδηγεί να γράφω τους στίχους μου είναι τα διαφορά Situations τα οποία μπορεί να βρίσκομαι στη ζωή μου.

Ακολουθείς ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. Πιστεύεις ότι είναι ένα είδος που θα αντέξει στον χρόνο;

Η μουσική αυτή υπάρχει εδώ και χρόνια, απλά έχει εξελιχθεί όποτε αυτό μας δείχνει πως η μουσική με το χρόνο δεν αλλοιώνεται αλλά εξελίσσεται. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά , είναι πως εγώ ήρθα για να μείνω στο game.

Είπες ότι το Legacy τιμάει τον MAD CLIP. Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη; Θα ήθελες να έχεις συνεργαστεί μαζί του;

MAD CLIP αναφέρεστε σε ένα όνομα που για πολλούς νέους καλλιτέχνες αποτελεί κίνητρο. Αυτό που ξεχώρισα από αυτόν ήταν η σκληρή του δουλειά, το χιούμορ του και το πάθος για να φτάσει το όνειρο του. Ο τίτλος Βασιλιάς της Τράπ του άρμοζε απόλυτα και πιστεύω ήταν, είναι και θα είναι. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστώ με έναν τέτοιο μάγκα και πιστεύω όλοι όσοι είναι μέσα σε αυτό το χώρο θα ήθελαν. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να του δώσω φόρο τιμής μέσα από ένα τραγούδι μου το Legacy.

Οι επιρροές σου από που ξεκινάνε;

Κυρίως προέρχονται  από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Αμερική. Ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Lil baby.

Είσαι ένα πολύ νέο παιδί που είχε την τύχη να κάνει ενδιαφέρουσες συνεργασίες και να γνωρίσει την επιτυχία πολύ νωρίς. Πώς νιώθεις για αυτό και τι προτρέπεις τα νέα παιδιά που έχουν το ίδιο όνειρο με το δικό σου;

 

Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο και ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα, το έχω κάνει με πολύ σκληρή δουλειά και με πολύ κόπο και είμαι μόλις 15 ετών, οπότε έχετε ακόμα να δείτε πολλά από μένα.

Στα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα το νέο τους μουσικού ταξίδι,με την εμπειρία μου έχω να τους πω ότι σίγουρα θα συναντήσουν πολλά εμπόδια και πολλές δυσκολίες για να πετύχουν το όνειρο τους όμως πρέπει να τα ξεπεράσουν, να μη το βάλουν κάτω και να δουλεύουν πολύ πολύ σκληρά. Και το σημαντικότερο για μένα είναι να έχεις σωστά και έμπιστα άτομα δίπλα σου .

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Ήδη έχουμε κάποια track που δουλεύονται από εμένα και την εταιρία μου την Nemesis Music  και είναι όλα bangers. Οι επόμενες δουλειές που έρχονται αναμένονται δυνατές, και να περιμένετε ένα πολύ δυνατό καλοκαίρι από μας.

Struggle σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη συζήτηση που είχαμε…μια συζήτηση γεμάτη εκπλήξεις…Σου εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσεις κάθε σου προσδοκία..

Εγώ ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε, ήταν μια υπέροχη συζήτηση.

Big Man Struggle & Nemesis Music φέτος θα τα πάρουμε όλα,stay tuned,Salute!!