20 Ιουνίου, 2024

Στοματικό σεξ: Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι δεν την ικανοποιείς όσο πιστεύεις

Στοματικό σεξ: Είναι σε όλους μας γνωστό ότι σεξ δεν σημαίνει μόνο διείσδυση.

Ο καλός εραστής ξέρει να αφιερώνει χρόνο στη σύντροφό του με φιλιά και χάδια ενώ το στοματικό σεξ αποτελεί ένα από τα κορυφαία προκαταρκτικά που αν γίνεται σωστά μπορεί να κάνει τη γυναίκα να υγρανθεί και να ερεθιστεί προκειμένου να απολαύσει στη συνέχεια τη συνουσία.

Τι γίνεται όμως όταν παρατηρείτε σιγή ιχθύος και οι φιλότιμες προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό;

Δεν αντιδρά και δεν ακούς ούτε ένα αχ βαχ

Όταν η παρτενέρ σου δεν κάνει την παραμικρή κίνηση να σου δείξει ότι νιώθει ικανοποίηση τότε πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.

Όταν μία γυναίκα χαίρεται ή τελοσπάντων ανέχεται αυτό που της προσφέρεις στην προκείμενη φάση, κάνει θόρυβο. ‘Η κινείται. ‘Η δαγκώνεται.

Ή σφίγγει τα χέρια/ πόδια της. ‘Η όλα τα προαναφερόμενα. Αν δε σαλεύει την ώρα που κάποιος της πειράζει την κλειτορίδα με τη γλώσσα του, περνάει ξεκάθαρο το μήνυμα τύπου σιωπηλή διαμαρτυρία ότι «σταμάτα, δεν το κάνεις καλά/βαριέμαι/σχεδόν μ’ έχεις εκνευρίσει/ άλλαξέ το όσο είναι καιρός», κάτι τέτοιο. Καλά, αν χασμουριέται, απλά σταμάτα ό,τι κάνεις.

«Κλείνεται» στον εαυτό της

Αν ενώ σε βλέπει να κατηφορίζεις και να παίρνεις θέση, δεν κάνει καμία κίνηση να ανοίξει τα πόδια της για να σε διευκολύνει στη διαδικασία, μάλλον δεν το περιμένει πώς και πώς. Βασικά μάλλον προσπαθεί να το αποφύγει και λίγο.

Λιγότερο ανησυχητικό αλλά σε κάθε περίπτωση ανησυχητικό το να μη σε προτρέπει η ίδια, εκεί που φιλιέστε πιέζοντάς σου το κεφάλι προς τα κάτω, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gr.askmen.com.

Δε δείχνει να το χαίρεται

Εκεί που είσαι, σήκωσε το βλέμμα και δες. Τι βλέπεις; Μία γυναίκα που ευχαριστιέται ή κάποια που περιμένει να περάσει η ώρα;

Επίσης, μήπως 1-2 λεπτά αφού ξεκινάς σε τραβάει να έρθεις πάνω λέγοντάς σου «φτάνει, εντάξει»; Όχι δεν είναι εντάξει. Δεν θέλει. Μήπως κάνεις κάτι λάθος;

Δεν τελειώνει ποτέ

Ναι, ο γυναικείος οργασμός είναι ζόρικος. Θέλει όρους και προϋποθέσεις για να συμβεί. Σε άλλες έρχεται πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα. Ειδικά όταν είναι να έρθει μέσω oral sex, η κατάσταση γίνεται πιο απαιτητική. Δ

εν πρόκειται να δει «πυροτεχνήματα» μ’ ένα χλιαρό, πόσο μάλλον μ’ ένα κακό ή αδιάφορο στοματικό. Λογικά θα σε κατευθύνει για την ταχύτητα που της αρέσει και τον τρόπο, όταν αισθανθεί ότι είναι «κοντά».

Αν δεν κάνει ούτε αυτό και γενικώς δε μπαίνει καν στη διαδικασία να επιδιώξει να έρθει σε οργασμό, μάλλον δεν θεωρεί ότι είσαι ικανός να τη φτάσεις εκεί με τη γλώσσα που βγάζεις. Ίσως ο λόγος να είναι ότι απλά δεν προσπαθείς αρκετά- κοινώς το κάνεις «άρπα- κόλλα» για να ανταποδώσεις την «υποχρέωση».

Απλά να σου πούμε πως τα θηλυκά το καλό στοματικό δεν το ξεχνάνε ποτέ. Κι αν πετύχει, το μετράνε ως προσόν σ’ έναν άντρα πιο πολύ κι από σεξ με ακροβατικά, γιατί εκτιμούν το φιλότιμο, τη διάθεση και τον αλτρουισμό σου να τις ικανοποιήσεις.

Επίσης, οι γυναίκες αναζητούν βίντεο με στοματικό, 930% περισσότερο από ότι οι άντρες. Υπόψιν.

Reduce bounce rates