30 Απριλίου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές»

Δηλώσεις Στέφανου Κασσελάκη για πρωθυπουργό

Με νέο βίντεο στο Tik Tok ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό μέσα από βίντεο στην ίδια πλατφόρμα πριν τρεις ημέρες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για fake news απαντώντας με απόσπασμα από το βίντεο του Tik Tok που είχε ανεβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει ότι ο νέος νόμος θα αποτελέσει καταστροφή για τις ακτές, σύμφωνα με τη WWF επειδή «συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμη και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή».

«Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού και στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές», είναι μια από τις φράσεις που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

@skasselakis

Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ετοιμάζεται για φαντάρος ο Κασσελάκης: «Με χαρά δέχεται να μπει στο στρατό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στο στρατό και θα φορέσει τα χακί στις 15 Μαρτίου, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο θείος του, Γιάννης, μίλησε στο Mega και επεσήμανε, ότι ο ανιψιός του με χαρά θέλει να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.

«Με πολλή χαρά περιμένει την ημέρα που θα φορέσει το χακί ο Στέφανος Κασσελάκης. Να εκπληρώσει το χρέος του προς την πατρίδα και θα ήταν μεγαλύτερη χαρά αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, ώστε να υπηρετήσει με πλήρη θητεία. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Θα υπηρετήσει περίπου 20ημερο γιατί ο νόμος είναι έτσι γι’ αυτούς. Τα άτομα που είναι ομογενείς και έρχονται στο 35ο έτος τους κάνουν ελάχιστες ημέρες και μετά πληρώνουν ένα αντίτιμο. Με χαρά δέχεται να πάει στον στρατό. Είναι χαρούμενος, και αυτός το βλέπει με το επαγγελματικό πνεύμα που τελειώνει μια διαδικασία και είσαι ελεύθερος μετά», ανέφερε.