27 Ιουλίου, 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Δαφνί – Ποια η κατάστασή του και ποιος τον επισκέφθηκε

Ο ηθοποιός δήλωσε πως παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις

Από Εύη Κουρίδου

Τα οικονομικά προβλήματα και η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του, τον οδήγησαν όπως φαίνεται σε ψυχιατρική κλινική.

Η κατάσταση που βιώνει τον οδήγησε σε απόγνωση και ξεκίνησε να παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. Εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη και η On Time μαζί του, ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε το γεγονός: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο.

Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, τον επισκέφθηκε και ο δημοσιογράφος, Αλκίνοος Μπουνιάς.

«Eίχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας» – Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη 4 μήνες πριν κλειστεί στο Δαφνί (video)

Στο Δαφνί νοηλεύεται το τελευταίο διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς φέρεται να ζήτησε ο ίδιος βοήθεια για τις αυτοκτονικές του τάσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Μου αρέσει το παρελθόν γιατί το αύριο υπάρχει επειδή στηρίζεται στο παρελθόν. Παλιά δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό, γι’ αυτό δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον, βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει».

«Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της»

«Πλατωνικά είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της, όταν παίζαμε μαζί σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

Στη συνέχεια, ανέφερε πώς περνά στην καθημερινότητά του: «Έχω τις πρόβες και φροντίζω τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό και οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μια φορά ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι».

 

Reduce bounce rates