29 Απριλίου, 2024

Σοκαρισμένη η Δανάη Μπάρκα: «Εγώ την ήξερα με γυναικείο όνομα και το καλοκαίρι μου είπε είμαι ο τάδε…»

Η αποκάλυψη για την αλλαγή φύλου που έκανε φίλη της

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή το θέμα με τη 15χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ που εμφανίστηκε ως αγόρι στο μνημόσυνο του παππού της, αποκάλυψε μια προσωπική ιστορία με φιλικό της πρόσωπο που προχώρησε σε αλλαγή φύλου.

Η Δανάη Μπάρκα είπε αρχικά: «Το συζητούσα το καλοκαίρι με έναν άνθρωπο που έκανε την ίδια επιλογή. Εγώ το γνώριζα με γυναικείο όνομα και το καλοκαίρι που ειδωθήκαμε κάπου τυχαία, στην αρχή δεν κατάλαβα, και μου είπε: εγώ είμαι, είμαι ο τάδε πλέον».

«Έκανα κι εγώ ερωτήσεις για να καταλάβω τι έγινε και μου έλεγε ότι η οικογένειά του ήταν πολύ θετική. Τα προβλήματα ξεκινάνε πάντα από τους γύρω, τη γειτονιά και το τι θα πει ο κόσμος», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Οι ίδιοι οι γονείς δεν παραξενεύονται, οι οικογένειες είναι πολύ ανοιχτές με τις επιλογές των αγαπημένων τους προσώπων αλλά ζουν την πίεση της κοινωνίας. Αυτό είναι τραγικά σοκαριστικό», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Πέταξε «καρφί» στην Καινούργιου: Σούσουρο με τη Βανδή, πήρε θέση στην υπόθεση με την Μπάρκα (photo)

Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα για τα… μάτια του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, από τη μεριά της, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα ως απάντηση, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα τη διέγραψε. Τελικά, την απάντηση η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» την πήρε από τη Δανάη Μπάρκα, η οποία έκανε ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα της.

Κάτω από το post της παρουσιάστριας του MEGA, η μητέρα της έκανε ένα σχόλιο γεμάτο υπονοούμενα ξανά, ενώ σχόλιο άφησε και η Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της, χειροκροτώντας τη Βίκυ Σταυροπούλου και επισημαίνοντας πόσο καλά τα έχει καταφέρει.

«Κοριτσάκι μου, σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι μετρούν χρήματα, likes, νούμερα, clicks, εγώ μετράω δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης που έγινες ένα αληθινά καλόκαρδο πλάσμα και μου αποδεικνύεις όχι μόνο με μηνύματα αλλά και χειροπιαστά την αγάπη σου!!!», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ η τραγουδίστρια σχολίασε: «Κορίτσι μου!!! Έχεις μια υπέροχη γυναίκα για μάνα που θα ήθελα να είναι δική μου μάνα αλλά δυστυχώς είναι συμμαθήτρια μου!».

Τα σχόλια της Βανδή και της Σταυροπούλου σε ανάρτηση της Μπάρκα