20 Απριλίου, 2024

Σοκάρει η Ανθή Βούλγαρη: «Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο» – Η μάχη με τον καρκίνο (Video)

Σοκάρει η Ανθή Βούλγαρη: «Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο» – Η μάχη με τον καρκίνο

Μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της

Για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της μίλησε η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τις στιγμές που πέρασε στην Ελεονώρα Μελέτη αλλά και το δύσκολο διάστημα που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ανθή Βούλγαρη.

«Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

«Είμαστε συνέχεια μαζί…» – Στην φόρα η άγνωστη σχέση της Ανθής Βούλγαρη

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της και μίλησε για τη σχέση της με κοντινό της άτομο, τονίζοντας πως… χώρια δεν μπορούν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Ελένη» σχολιάζοντας την επικαιρότητα των ημερών. Παρά το πολύ πρωινό της πρόγραμμα, η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε σήμερα στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη.

Το… αχάρραγο πρόγραμμα και η επαφή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Όπως είπε χαρακτηριστικά, νιώθει πως βρίσκεται σε βραδινή εκπομπή καθώς η μέρα της ξεκινάει από τις 3 η ώρα το πρωί.

Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο με τον οποίο βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η παρουσιάστρια δήλωσε επίσης πως δεν συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς πρέπει να βρίσκεται στο κρεβάτι από τις 9 το βράδυ, με τη «βόμβα» όμως να πέφτει για το τέλος της από το Mega.