15 Απριλίου, 2024

Σέριφος: «Ο ένας με βίαζε και ο άλλος προσπαθούσε να με…» – Ανατριχιάζει η περιγραφή της 23χρονης που κατήγγειλε βιασμό από δύο Πακιστανούς

Σέριφος: «Ο ένας με βίαζε και ο άλλος προσπαθούσε να με…» – Ανατριχιάζει η περιγραφή της 23χρονης που κατήγγειλε βιασμό από δύο Πακιστανούς

«Θυμάμαι να με τραβάνε από τα…»

Για την φρίκη που βίωσε στα χέρια των δύο ανδρών από το Πακιστάν στην παραλία Αυλόμωνας στη Σέριφο τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 23χρονη είχε αναρτήσει στο instagram λίγες ώρες μετά κι ένα story με όλες τις λεπτομέρειες. Ενώ, σε φυλάκιση 15 χρόνων καταδικάστηκε ένας πατέρας από την Φωκίδα, ο οποίος βίαζε την ανήλική κόρη του και κακοποιούσε και τα τρία παιδιά του.

Στην ανάρτηση της αυτή, η οποία στην συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από πολλές φίλες της, η 23χρονη περιγράφει τον βιασμό της και δίνει χαρακτηριστικά των δύο ανδρών:

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει.

Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου.

Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

 

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 23χρονης που κατήγγειλε βιασμό από δύο Πακιστανούς