29 Απριλίου, 2024

ΣΟΚ για τον Σάκη Ρουβά: Ολόγυμνη η Κάτια Ζυγούλη – Απαγορευμένες φωτογραφίες που θέλουν να κρύψουν

Όταν ξεκινάς να διαβάζεις ένα άρθρο όπου στον τίτλο υπάρχουν τα ονόματα της Κάτιας Ζυγούλη, της Όλγας Φαρμάκη και της Χρυσάνθης Ντάφλα, μόνο υποσχέσεις για το καλύτερο σού έρχονται στο μυαλό. Και όχι άδικα γιατί αυτά που θα δεις στην συνέχεια είναι σίγουρο πως θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Οι Ελληνίδες καλλονές που μας έχουν κρατήσει συντροφιά  αρκετές μοναχικές νύχτες (στην φαντασία μας), έχουν ένα κοινό γνώρισμα που το Playboy είναι εδώ για να στο θυμίσει. Από την Κάτια Ζυγούλη μέχρι την Όλγα Φαρμάκη, όλες οι επιτυχημένες επώνυμες που θα διαβάσεις παρακάτω έχουν περάσει από τον διαγωνισμό των Playmate και ήταν το εισιτήριο για μία πλούσια καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Τον «χορό» άνοιξε η νυν σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, ως η πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού (το μακρινό 1997), με τον κύκλο να κλείνει η Ηρώ Λεγάκη το 2011. Και πριν αυτός ο κύκλος ανοίξει και πάλι (και άμεσα παρακαλώ), πάμε να θυμηθούμε ένα προς ένα τα μοντέλα που εκτόξευσαν τις μετοχές τους μέσω των Playmates.

Κάτια Ζυγούλη

Αποτέλεσε την πρώτη Playmate στην Ελλάδα. Ήρθε από την Θεσσαλονίκη το 1997 και μετά την νίκη στον διαγωνισμό, η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Το μοντέλο διεθνών προδιαγραφών με τα μεγάλα καταγάλανα μάτια εντυπωσίασε σχεδιαστές μόδας, διευθυντές περιοδικών και όλοι ήθελαν να φορέσει δημιουργίες του είπε να την φιλοξενήσουν στα περιοδικά τους. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η Κάτια Ζυγούλη πλέον ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Σάκη Ρουβά έχοντας δημιουργήσει μία καταπληκτική οικογένεια.

Αναστασία Περράκη

Κοιτώντας τον κόσμο από τα 178 εκατοστά της, η Αναστασία το μακρινό 1998 μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της και τα γαλάζια μάτια της. Λίγα χρόνια αργότερα άφησε το modelling και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο ενώ απέκτησε ένα παιδί με τον Μιχάλη Μουρούτσο με τον οποίο χώρισε λίγο καιρό αργότερα.

Ιωάννα Λίλη

Τα λόγια είναι περιττά. Η νυν σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη κέρδισε τον τίτλο το 2001 (και πώς να τον χάσει;) και πλέον εκτός από ευτυχισμένη μαμά έχει και δική της τηλεοπτική εκπομπή.

Χρυσάνθη Ντάφλα

Με μια Σκανδιναβική ομορφιά και μεσογειακό ταμπεραμέντο, η Χρυσάνθη Ντάφλα κέρδισε τον τίτλο το 2002 και τότε ήρθε η εκτόξευση της καριέρας της με φωτογραφίσεις και πρόταση για συμμετοχή σε ταινία στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ.

Βιβή Τσιάμη

Το 2003 ήταν η χρονιά της Βιβής. Το μοντέλο μετά την μεγάλη νίκη κατάφερε να δουλέψει στον χώρο της μόδας, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ενώ έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά. Τι έγινε η Βιβή; Θα μας φας την δουλειά;

Όλγα Φαρμάκη

Τι κι αν δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό του 2006; Η εντυπωσιακή Όλγα έγινε το «κορίτσι» του Θέμου και από τότε έχει γίνει η απόλυτη φαντασίωση για τον ανδρικό πληθυσμό.

Βάσω Κολλιδά

Το 2006 ήταν μάλλον η καλύτερη χρονιά για να δεις Playmate. Μπορεί η Όλγα Φαρμάκη να έχασε τον τίτλο, αλλά τον κέρδισε μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση. Η Βάσω Κολλίδα έκανε ένα πέρασμα ως παρουσιάστρια ενώ πλέον έχει αναλάβει τον ρόλο της μητρότητας.

Σύλβια Παπαδάκη

Το 2008 ήταν η σειρά της Κρήτης! Η Σύλβια Παπαδάκη κέρδισε τον τίτλο καθώς έχει όλο το πακέτο (στήθος, οπίσθια, καλλίγραμμα πόδια) και πλέον κάνει την δική της καριέρα ως μοντέλο.

Κάτια Δέδε

Ήταν το απόλυτο φαβορί στον διαγωνισμό του 2010 σαγηνεύοντας τηλεθεατές, κοινό και φυσικά την επιτροπή. Ελληνίδα με ουκρανικές ρίζες δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει τον τίτλο και να ανοίξει φτερά για μία νέα σπουδαία καριέρα.

Ηρώ Λεγάκη

Το κορίτσι που έκλεισε τον κύκλο του διαγωνισμού. Κέρδισε τον τίτλο του 2011 ξεχωρίζοντας με τα εντυπωσιακά προσόντα της και ένας νέος κύκλος στην καριέρα της μόλις έχει ανοίξει.

playboy.gr