26 Ιουνίου, 2024

Σημαντική αλλαγή στην υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: Ραγδαίες εξελίξεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τα νεότερα της υγείας του καλλιτέχνη

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης και ανάμεσα σε όσα είπε, αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα.

Ο ηθοποιός και μουσικός, μίλησε για τον καλό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα, που το προηγούμενο διάστημα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, αλλά πλέον είναι στο σπίτι του και αναρρώνει.

«Απ’ το ’85 έχω συνεχώς προτάσεις για να πολιτευτώ. Αρνούμαι, γιατί είμαι πολιτικοποιημένο ον και πιστεύω ότι αυτό που κάνω προσφέρει περισσότερα, από αυτό που θα μπορούσα να κάνω αν ήμουν εξασφαλισμένος», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, για να μιλήσει εν συνεχεία για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα.

«Συνεχώς μιλώ, τον αγαπώ τον Δημήτρη Σταρόβα, είναι πολλά χρόνια φίλος μου. Η ομιλία του επανήλθε, μιλήσαμε και στο τηλέφωνο μαζί. Ήταν μια χαρά, μιλάει και κομπιάζει πολύ λιγότερο. Θα επανέλθει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πέρα από την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο δημιουργός μίλησε και για τη σάτιρα στην ελληνική τηλεόραση. «Η καθεαυτού σάτιρα λείπει. Η σάτιρα που γίνεται τώρα αφού στον τρόπο που αντιμετωπίζει η τηλεόραση τα πράγματα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προσδώσει σε αυτό και έχει μία λογική αιχμηρή απέναντι στη ζωή. Βεβαίως λείπουν τέτοιοι άνθρωποι», πρόσθεσε.

«Με την Ελεωνόρα είμαστε μαζί στη ζωή και αυτό μετράει. Μπορεί να κάνουμε μαζί και κάτι επαγγελματικά, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Με συμβουλεύει. Διαχειρίζεται μια χαρά αυτά που γράφονται για την προσωπική της ζωή και αυτό έχει σημασία. Γι’ αυτό μπορεί να μιλήσει μόνο η ίδια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Reduce bounce rates