26 Απριλίου, 2024

Sexting με την πρώην μου

Δεν άντεχε άλλο. Είχαν περάσει δυο μήνες από τότε που χώρισε με την Νταιάν αλλά η σκέψη του ήταν όλη πάνω της. Από τότε που έμεινε μόνος, ξαναβρήκε τους μοναχικούς φίλους του στα μπαρ, κουβέντιαζε μαζί τους, έπινε κρασί μαζί τους, φλέρταρε αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις. Τέτοια ήταν η Νταιάν. Γυναικάρα με τα όλα της. Μούναρος που λέμε εμείς οι άνδρες. Θυμάται ακόμη εκείνο το βράδυ όταν με τον τον καλό του φίλο Νiκολας φλέρταραν σε ένα μπαρ και έφυγαν με δυο ωραίες γυναίκες, κοντά στα 35 για το σπίτι του Νικολας. Αν και ανέβηκαν στο σπίτι, αν και ο κολλητός του πήδηξε, αυτός δεν έκανε τίποτε περισσότερο πέρα από κάποια φιλιά και χουφτώματα. Δεν μπορούσε. Αφού ζήτησε συγνώμη από την άφωνη γυναίκα, την έβαλε σε ένα ταξί και την έστειλε σπίτι της. Αυτός ήταν ο Γουάιατ, ένας άνδρας με πολλές επιτυχίες, αλλά κολλημένος σε εκείνη την Θεά όπως την αποκαλούσε. Την Νταιαν την είχε γνωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια σε μια τυχαία συνάντηση με φίλους. Αφού μιλούσε όλη νύχτα μαζί της, και αφού την έβλεπε να γελάει συνεχώς την ζήτησε να ξαναβγούν. Το ένα ραντεβού έφερε το άλλο και ύστερα από σαράντα περίπου μέρες την έριξε στο κρεβάτι.

Είχε πάθει σοκ θυμάται ακόμη με το κορμί της. Αν και στα 40 της η Νταιάν έβαζε κάτω πολλές εικοσάρες. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε, πως ειχε μεγάλη πέραση στους άνδρες και δεν άφηνε ασυγκίνητο κανέναν. Ακόμη και τον άνδρα της, που αν χώρισαν κοντά 18 χρόνια, πριν εξακολουθούσε να την θέλει και να την ενοχλεί. Εκείνος ήταν πετυχημένος αθλητής του μπέιζμπολ, όταν γνωρίστηκαν και εκείνη αν και μόλις στα 21 της είχε ήδη κάνει το επαγγελματικό της βήμα, με ένα δικό της κατάστημα σε μια από τις πλέον κεντρικές οδούς της πρωτεύουσας του Ορεγκον. Μετά από μόλις έξη μήνες σχέση παντρευτήκαν και απεκατέστησαν ένα παιδί. Η αποχώρηση του όμως από την ομάδα τον στοίχησε πολύ.

Έμπλεξε με το ποτό, τα ξενύχτια, τους παραμέρισε όλους και έτσι το διαζύγιο ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Μέτα από όλη αυτή την περιπέτεια στο αισθηματικό τομέα, η Νταιαν έβλεπε πώς θα μπορούσε να βρει λιμάνι στην αγκαλιά του Γουάιτ. Σταθερός στις αρχές του, με στυλ στην προσωπική του ζωή λάτρευε το κρασί, τον κινηματογράφο και τα αυτοκίνητα. Ήταν ένας επιτυχημένος τραπεζίτης, που έβγαζε αρκετά χρήματα κάνοντας την ζωή του πιο εύκολη. Η Νταιαν διατηρούσε δυο μαγαζιά με γυναικεία είδη και η δουλειά παρουσίαζε πτώση τα δυο τελευταία χρόνια. Η ζωή της όμως συνέχιζε να είχε επίπεδο καθώς ακομη και με την πτώση του τζίρου, άντεχε. Στο πρόσωπο του Γουάιτ βρήκε έναν άνδρα σοβαρό, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και πολύ κάλο στο κρεβάτι. Της είχε λείψει αυτό, μια που είχε κουραστεί να είναι αυτή η δασκάλα. Ήθελε έναν άνδρα να την οδηγήσει στα μονοπάτια του έρωτα, να νιώσει ήρεμη και σίγουρη δίπλα του.

Ύστερα από επτά χρόνια με τον νεαρό δεν θα μπορούσε να είναι και πάλι αυτή η δασκάλα. Είχε κουραστεί να μαθαίνει στον άνδρα το σεξ. Εκείνη στα 32 εκείνος στα 21, ήταν καταδικασμένη να κρατάει αυτή την σχέση. Ένα παιδί, τίποτε περισσότερο. Ακόμη και τώρα δεν κατάλαβε πως είπε το ναι και έφτιαξε σχέση μαζί του. Μέγα λάθος. Είχε μετανιώσει πολλές φορές, αφού δίπλα της δεν είχε άνδρα αλλά παιδί. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που απέφευγε τις εξόδους μαζί του. Αν και έπαιρνε πολλές προτάσεις για να βρεθεί σε πάρτη, πάντα έβρισκε δικαιολογία και δεν πήγαινε. Της είχαν λείψει. Η σχέση της όμως με τον Γουάιατ την έφερε και πάλι στο προσκήνιο.Ταξίδια, φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια, πάρτη, μια ζωή όπως θα την ήθελε. Ύστερα από μια καυτή σχέση 2 ετών, εκείνος έφυγε από το σπίτι της Νταιαν και για ένα διάστημα τριών μηνών φιλοξενήθηκε στο ράντζο ενός φίλου του στην Μοντανα. Αντί όμως να την ξεχάσει την ποθούσα πολύ. Σε τέτοιο σημείο που ένα βράδυ από την πολύ σκέψη, μαλακίστηκε για πάρτη της. Και σήμερα το βράδυ την βρήκε στο facebook. Μετά από μια συζήτηση γενική, τα λόγια έφτασαν στο σεξ. Φούντωσε και άρχισε να της μιλάει καυλωμένα, όπως όταν οι δυο τους. Και εκείνη, άλλο που δεν ήθελε. “Πουταναρα θα σε σκίσω. Το κολασμένο σου μουνί. Πες μου πουτανακι, καίγεται για τον πούτσο μου το μουνί σου; Καίγεται για πούτσα;” “Ναι καίγεται, διψάει για το καυλί σου. Εσένα, ο πούτσος σου; Θέλει την μουναρα μου;” “Ναι μόνο την δικιά σου πουταναρα. Έχει να γαμήσει 2 μήνες. Σκέφτεται μόνο την μουναρα σου. Έχει άλλα μουνιά στο πιάτο, αλλά δεν τα γαμάει. Το δικό σου θέλει” “Καύλα μου εσύ. Έλα σου άνοιξα τα μπούτια σκιστό. Τρέλανε το στο γαμήσι.

Χώσε την πούτσα σου εκεί μέσα και όργωσε με. Πουτσαρά μου εσύ. Δικό σου είναι το μουνί μου. Δικό σου¨ “Σε αγαπάω καυλιάρα, σε θέλω. Θέλω να σε γαμήσω, τώρα”

¨Το ξέρω πως δεν μπορείς χωρίς το μουνί μου καυλιάρη. Έλα γάμησε με, έλα γάμα με, πάρε με, λιώσε σε”. ¨Θέλεις να σε γαμήσω; Ε; Θέλεις να στο γαμήσω το μουνί;” “Ναι θέλω” “Πες το δυνατά” “Θέλω να με γαμήσεις μωρό μου, θέλω να με γαμήσεις..”

Σταμάτησε για λίγο. Πήγε στο ψυγείο και πήρε μια παγωμένη μπύρα. Ήταν μόνος στο σπίτι καθώς ο Νίκολας ( ο φίλος του) είχε βγει έξω με μια νέα γνωριμία. Κατέβασε το παντελόνι, κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να την προκαλεί ακομη περισσότερο.

“Που είσαι τώρα πουτανάρα μου; Που κάθεσαι τώρα;”; “Στον καναπέ στο σαλόνι με το λάπατο τοπ” ¨Κομπινεζόν φοράς; καυλιάρα” “Ναι το αγαπημένο σου τιρκουαζ που με πήρες δώρο από την Νέα Υόρκη” “Πουτανάρα με τρελαίνεις”

“Θέλω να σηκωθείς να γονατίσεις, να σηκώσεις το κομπινεζόν να φανεί η κολάρα σου, και να τον χαστουκίσεις. Σαν να είμαι εκεί και σε δίνω χαστούκια στον κώλο” “Έλα μωρό, ηρέμησε, οχι”

“Κάντο τώρα καύλα μου. Τώρα. Γονάτισε και χαστουκίσου στον κώλο μόνη” “……………………” “Το κάνω μωρό μου, με τρελαίνεις, χαστουκίζου τον κώλο μου” “Έτσι μουναρε, έτσι. Τέτοια θέλεις εσύ, ανώμαλα γαμήσια. Και γιατί δεν τα έκανες αυτά όσο σε γαμούσα στην κρεβατοκάμαρα σου;” “Δεν αισθανόμουν άνετη, με το παιδί εκεί, δεν ήμουν άνετη”

“Πουτανάκι τρελό. Τον έχεις κάνει τον πούτσο μου κάγκελο. Έχω κατεβάσει το μποξερακι και χαϊδεύω τις αρχιδαρες μου. Για σένα μόνο, καύλα. Για σεναααααααα, Τούρλωσε τον κώλο σου καλά να στον χαστουκίσω. Τούρλωσε τον.. “Ναι αγάπη μου, ναι… Με πονάς πιο σιγά, με πονάς” ¨Σε αρέσει όμως να σου τον δίνω χαστούκια και να κοκκινίζει. ε; σε αρέσει;” ¨Ναι μωρό, ότι σε φτιάχνει με αρέσει¨

“Τώρα θέλω να σε γεμίσω φιλιά εκεί που σε χαστούκισα. Έλα αγάπη, έλα μουνα μου εσυ” “Μμμμμμμ Τι γλυκός που είσαι. Έτσι φίλα με…”

“Δεν κρατιέμαι μωρό, θέλω να κατεβάσω τέρμα το μποξερακι και να στον καρφώσω έτσι όπως είσαι στο πάτωμα στα τέσσερα στην μουναρα σου μέσα. Σαν σκύλα όπως στήθηκες.” “Χωστον αγάπη μου, χωστον, γάμα το κορίτσι σου, γάμησε το..Διψάει το μουνί μου για την πούτσα σου” ¨Ναι καύλα, στον έχω χώσει και σε γαμάω με πάθος. Τα χέρια μου ποιανουν τα καπούλια σου και σε τραβάω σε μένα. Η πούτσα μου σκίζει τα κύματα σου και σε τρυπάει. Τα αρχίδια μου χτυπάνε πάνω σου και βογγας απο ηδονή.” ¨Ναι μωρό σε νιώθω, πως γαμάς έτσι άγρια. Τρέλα είσαι, γάμα μην σταματάς”

¨Τώρα τα χέρια μου χουφτώνουν τα βυζιά σου και τα παίζουν, Τρίβω τις ρογαρες σου. Και μετά σου βάζω ενα δάχτυλο στο στόμα. Πιπωσε το δάχτυλο μου καύλα, πιπωσε το” “Ναι καυλιάρη, ναι, στο πιπώνω το δάχτυλο. Σε κάνω πίπα ενω με γαμάς. Τι τρέλα είσαι, Τι καύλα¨

“Έτσι μουνα. Ενώ σε γαμώ τραβάω το δάχτυλο και σε δινω μια σφαλιάρα στα κωλομέρια και φωνάζω. Πουτάνα σε γουστάρω, σε γαμάω με τρελαίνεις και σε τραβάω πάνω μου. Βογγας και φωνάζεις..” Είχαν τρελαθεί και οι δυο πίσω από τους άψυχους υπολογιστές. Κατέβασε το μποξερακι και άρχισε να παίζει με δύναμη τον πούτσο του.

Έγειρε πίσω το κεφάλι έκλεισε τα μάτια και άρχιζε να τον παίζει με μανία, ενώ σκεφτόταν την Νταιαν, στυμμένη στα τέσσερα με τον απίστευτο κώλο της. Είχε τρελαθεί στην καύλα. Δεν μπορούσε να γράψει τίποτε άλλο. Έσκυψε άπλα και έγραψε “.

Δεν αντέχω θα χύσω για σένα. Τον παίζω δυνατά να χύσει”

“…. Ναι αγάπη χύσε πάνω στα βυζιά μου. Δώσε το γάλα της πούτσας σου στα βυζιά. Σε αφήνω να χύσεις. Σκέψου πως είμαι και χύσε με. Έλα παιξτον, δώσε, δώσε μαλακία στο κορίτσι σου, δώσε, παίξε μαλακία το καυλί σου, έλα Γουάιατ, δωστα όλα σε μένα, άδειασε τα πάνω μου. Όλα. Ούτε σταγόνα μην μείνει μέσα. Έλα χύσε με….” Ένιωσε τον πούτσο σου τόσο σκληρό όσο ποτέ άλλοτε. Τον είχε τρελάνει η πουτάνα. Τα ένιωσε να έρχονται και να πετάγονται όλα έξω. Λερώθηκε. Αλλά το απόλαυσε. Ποτέ άλλοτε δεν το έκανε αυτό. Ποτέ. Και το έκανε για την Νταιαν. Δεν κατάλαβε πόση ώρα πέρασε. Είχε μείνει έτσι ακίνητος. με τα μάτια κλειστά, και τα χύσια πάνω του.