28 Μαρτίου, 2024

Σεισμός στην Τουρκία: Σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή που συντρίμμια καταπλακώνουν διασώστες (video)

Σεισμός στην Τουρκία: Σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή που συντρίμμια καταπλακώνουν διασώστες

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την Τουρκία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς κατέγραψε τη στιγμή που συντρίμμια κτιρίου κατέρρευσαν και παγίδευσαν διασώστες που επιχειρούσαν μήπως εντοπίσουν τυχόν επιζώντες. Υπενθυμίζεται, ότι βρέθηκε ζωντανή 24χρονη αθλήτρια στα χαλάσματα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Χατάι, ενώ οι διασώστες απεγκλωβίστηκαν γρήγορα από συναδέλφους τους.

Σεισμός στην Τουρκία: Μικρό αγόρι κάτω από τα χαλάσματα απάντησε σε κλήση του πατέρα του

Σεισμός στην Τουρκία: Μία πολύ σημαντική πληροφορία ήρθε στο φως τη δημοσιότητας το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) σχετικά με την επιχείρηση των διασωστικών συνεργείων στην Αντιόχεια.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ένα μικρό αγοράκι που βρίσκεται κάτω από τα χαλάσματα απάντησε σε κλήση του πατέρα του χωρίς να μιλήσει. Επιπλέον, η θερμική κάμερα έδειξε ότι υπάρχει ζωή στα συντρίμμια που επιχειρεί η ΕΜΑΚ. Νωρίτερα, βρέθηκε ζωντανή 24χρονη αθλήτρια στα χαλάσματα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σεισμός στην Τουρκία: Περισσότεροι από 25.000 οι νεκροί

Περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη Σανλιούρφα στα νοτιοανατολικά, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τα πτώματα 21.848 ανθρώπων στην Τουρκία ενώ οι αρχές στη Συρία έχουν ανακοινώσει 3.553 νεκρούς.

Σεισμός στην Τουρκία: Μικρό αγόρι κάτω από τα χαλάσματα απάντησε σε κλήση του πατέρα του