24 Απριλίου, 2024

Ιερέας τα βάζει με τη Σολωμού – Χαμός στο πλατό του «Super Κατερίνα»

Ιερέας τα βάζει με τη Σολωμού – Χαμός στο πλατό του «Super Κατερίνα»

«Οι αληθινές ορθόδοξες γυναίκες έχουν ευσέβεια, δεν φέρονται έτσι»

Μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Έλεος» ιερέας ξέσπασε κατά της ηθοποιού.

maria solomou329
«Μου στέλνουν γράμματα με προβλήματα και απαντάω. Επειδή τα περισσότερα τα έχω πάθει λέω πέρα από τις συμβουλές και την προσωπική εμπειρία – ιστορία μου. Σε αυτά τα podcast έχουν ειπωθεί τέρατα. Σε ένα από αυτά μίλησα για την πολυγαμία, γιατί είχα λάβει ένα σχετικό γράμμα.

Maria Solomou1Και μίλησα και για την δική μου εμπειρία γιατί είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα και με 3-4. Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι αυτό σόκαρε γιατί το είπε μια γυναίκα», είχε πει στην εκπομπή «Έλεος» με κερασάκι στην τούρτα την ατάκα: «Το μέγεθος έχει σημασία γιατί πρέπει να… κουμπώνει καλά».

solomou1
Οι δηλώσεις αυτές έκαναν ιερέα έξαλλο ο οποίος δήλωσε στο ekklisiaonline: «έχω εκπλαγεί από τις δηλώσεις και την εν γένει στάση ζωής της Μαρίας το τελευταίο διάστημα. Είχα την αίσθηση τόσα χρόνια με τις δηλώσεις που έκανε για το πόσο χριστιανή είναι, για το ότι κοινωνεί, για τις συχνές επισκέψεις της στην Εκκλησία, κυρίως στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, ότι ήταν πράγματι μιας ευσεβής ορθόδοξη Χριστιανή γυναίκα.

solomou Mente Fuerte1469

Δεν κρίνουμε κανέναν άνθρωπο όμως επειδή αρκετές φορές έχουμε πει δημόσια ΜΠΡΑΒΟ σε λεγόμενά της οφείλουμε να επισημάνουμε πως μια ευσεβής Ορθόδοξη γυναίκα δεν προκαλεί μιλώντας δημόσια για ερωτικού περιεχομένου θέματα μονάχα για να τραβά τη δημοσιότητα , την ώρα που έχει παιδιά.

201806061343050.0296 MARIA SOLOMOY MARIOS ATHANASIOY 562018

Ο καθένας δικαιούται να πράττει όπως νομίζει , αλλά μια ευσεβής ορθόδοξη γυναίκα, έχουν ορίσει οι πατέρες της Εκκλησίας μας πως θα ήταν σωστό να φέρονται. Όταν αναφερόμαστε στη χριστιανή γυναίκα, οφείλουμε να σκεπτώμεθα ότι η χριστιανή γυναίκα είναι βαπτισμένη και χρισμένη και έχει έτσι λάβει τη σφραγίδα της δωρεάς του Αγίου Πνεύματος, έχει αγιοπνευματικά χαρίσματα.

5756 MARIA SOLOMOY 672022Και ακόμη περισσότερο έχει την δυνατότητα της κοινωνίας του Σώματος και του Αίματος του Χριστού. Γίνεται και αυτή Χριστοφόρος και Θεοφόρος, φορέας του Παρακλήτου, κατοικητήριον του Θεού εν Πνεύματι. Απ’ αυτή την μυστηριακή θεμελίωση εκπηγάζει και η χαρισματική άποψη περί της χριστιανής γυναίκας».

mariasolomou official 208784334 3960547340665374 955964406547966881 n
Ο αρχισυντάκτης του site εμφανίστηκε στην εκπομπή και η ένταση «χτύπησε κόκκινο» με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπάει: «Προσβλητικό αυτό που λέτε για τη Μαρία Σολωμού. Απαγορεύεται ο έρωτας;».

espressonews.gr