25 Απριλίου, 2024

Σαράντης Κρεμιζάκης: πως ο “Κλόουν” της Αννίτα Πάνια, Χριστίνα Λαμπίρη και Μαρία Μπεκατώρου έγινε πλούσιος και επινόησε τον τίτλο του….

Σαράντης Κρεμιζάκης: πως ο “Κλόουν” της Αννίτα Πάνια, Χριστίνα Λαμπίρη και Μαρία Μπεκατώρου

έγινε πλούσιος και επινόησε τον τίτλο του….

Χαμαιλέοντα της ποπ και φλερτάρει με το Netflix!

Το σεξ σύμπολ του Instagram που συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές καθημερινά, δεν ήταν πάντα αυτό το καλογυμνασμένο κορμί, αλλά ένα ασχημόπαπο που όλοι κορόιδευαν στις μεσημεριανές εκπομπές. Η  λαμπρή ιδέα του, τον βοήθησε αρκετά να μεγαλώσει την περιουσία του ενώ η ζωή του κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ταινία στο Netflix.

Όταν ο Σαράντης Κρεμιζάκης έλαβε στο τηλεριάλιτη συμμετοχή  So You Think You Can Dance, η εμφάνιση του έγινε τόσο αισθητή ώστε η επόμενη μέρα όλα τα κανάλια έπαιζαν την εφευρετικοτητα του να κάνει το κορδόνι του λύρα, μιμούμενος την χορογραφία της Έλενας Παπαρίζου στην σύμμετοχη της Eurovision με το τραγούδι “My number one”. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι… ήταν ένα εκκολαπτόμενο αστέρι της ποπ μουσικής βιομηχανίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τίποτα δεν επεδείκνυε το λαμπρό μέλλον του.

Όμως ο αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης τότε, δεν τα έβαλε κάτω, κι έτσι οι εκκεντρικές εμφανίσεις του ως κλόουν τον έκαναν ακόμη πιο περιζήτητο στις μεσημεριανές εκπομπές: Χριστίνα Λαμπίρη,  Μαρία Μπεκατώρου αλλά και Αννίτα Πάνια, ισχυριζόμενος ότι μια μέρα θα γίνει τραγουδιστής και ας μην είχε την τέλεια φωνή.

Τα εκκεντρικά ρούχα, οι καυστικές δηλώσεις του, οι κόντρες με άλλους καλλιτέχνες αλλά και οι πρωτοποριακές ιδεολογίες που είχε για την εποχή τότε, βαπτίστηκε από τους θαυμαστές του “Ο Χαμαιλέοντας της ποπ” σε μια εποχή όπου δεν υπηρχε καν το Instagram.

Πως όμως αυτός ο “ασήμαντος” για πολλούς, πως έγινε πλούσιος; Ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι εχει εκατομμύρια σε τράπεζες σε Ελβετία και Βέλγιο; Ας πάρουμε μια μικρή ιδέα από το σκεπτικό του… Όταν ακόμη δεν είχε λεφτά,  θέλησε να εκμεταλλευτεί την εξωτερική εμφάνιση που βελτίωσε αγοράζοντας ένα εσώρουχο από την λαϊκή μόλις ένα ευρώ!  Ναι, ένα Ευρώ! Φορώντας λοιπόν αυτό το εσώρουχο,  πάνω στο γυμνασμένο κορμί του ηταν η αρχή της πρώτης φωτογραφίσεις που έκανε στο προφίλ του στο Instagram @ImSarantis κι από κει και μέτα, ακολούθησαν οι προτάσεις από γνωστούς οίκους μόδας, διαφημίζοντας εσώρουχα τους και το χρήμα ερχόταν το ένα το άλλο, όμως… μην φανταστείτε ότι ηταν αυτά τα λεφτά που τον έκαναν πλούσιο. Ηταν η αρχή,  καθώς επένδυσε σε αυτά τα χρήματα ώστε να φτιάξει ένα ακόμη καλύτερο σώμα παίρνοντας… Αφρικανικές ορμόνες! Από έναν σκηνοθέτη του Hollywood που γνώρισε στο Λονδίνο, όταν πήγε για πρώτη φορά να τραγουδήσει στο London Pride την περίοδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012.

Βελτιωμένος πλήρης σωματικά, με τις Αφρικανικές ορμόνες, χορηγούς εσωρούχων, σκηνοθέτη του Hollywood κι ενα προφίλ στο Instagram,  ήταν η πρώτη βάση για να έρθει περισσότερο χρήμα και να ανεβάσει τζίρο με πολλά μηδενικά. Κατόπιν, εξακολούθησε μα κάνει αυτό που αγαπούσε. Το τραγούδι, κι έτσι σαν πρώτες συνεργασίες είχε γνωστούς μουσικούς παραγωγούς, ανάμεσα σε αυτούς ράπερ από την Αμερική αλλά και την συνεργασία του με τον Boy George ( Culture Club )

και τραγούδια του μπήκαν στα μούσικα Charts.

Η περιουσία του επίσης πιστεύετε ότι αυξήθηκε, από ένα ερωτικό βίντεο του που διέρρευσε “καταλάθος” στο διαδίκτυο, ενώ μετά ακολούθησαν κι άλλα δύο. Η εταιρία Netflix έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για νια ταινία σχετικά πως από ένα ασήμαντο παιδί κατάφερε να γίνει ένας ελκυστικός άνδρας με λεφτά που ούτε ο ίδιος φαντάζονταν, ενώ θεωρείτε πως έχει πολλά χιλιάδες ευρώ να προσκομίσει  από χορηγούς που αναμένουν την κυκλοφορία του βιβλίου που ετοιμάζει.

Καθώς η φήμη του μεγαλώνει στο διαδίκτυο, πολλοί δημοσιογράφοι είναι αυτοί που τον έχουν πλησιάσει, καθώς θέλουν να έχουν αποκλειστική συνέντευξη, ενώ ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά να  δώσει, παρά μόνο η τελευταία φορά που έδωσε ήταν στον Ant1 σε βραδυνή εκπομπή Όλα Ξεκόλλα, με τον Θέμο Αναστασίαδη.

Τα σκάνδαλα με τους ποδοσφαιριστές στην Χαβάη τον ανέβασαν ακόμη πιο πολύ ως περιζήτητος σε εξώφυλλα εφημερίδων, ταξίδια με τον Σεΐχη στην Ιταλία, αμάξια Lamborghini στα λιμάνια ενώ συναισθηματική αξια έχει ένα πενηντάρι σκούτερ που αγόρασε από την Μύκονο για να θυμάται τις διακοπές του εκεί, χωρίς ο ίδιος να παρουσιάζει συχνά τον πολυτελή τρόπο ζωής του και να επιδεικνύει τις ανέσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι επρόκειτο να δημιουργήσει ένα φιλανθρωπικό όμιλο για τα αδέσποτα σκυλιά @pawofjojo και να βοηθήσει όσο μπορεί τους τετράποδους φίλους.