25 Ιουνίου, 2024

ΣΑΜΟΣ! ΦΩΤΙΕΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΣΑΜΟΣ! ΦΩΤΙΕΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή που βρίσκεται πέριξ του ΚΥΤ, στην Σάμο.

Πριν λίγο ξέσπασε και δεύτερη πυρκαγιά, ενώ όπως θα δείτε στα βίντεο, στο τέλος του άρθρου, ακούγονται αλλεπάλληλες εκρήξεις και κραυγές!

Σύμφωνα με το samos24.gr, το απόγευμα, η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, ωστόσο, από την πυρκαγιά έγιναν στάχτη ορισμένες σκηνές, όπου διαμένουν μετανάστες.

samos1

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πως και υπό ποιές συνθήκες ξέσπασε πυρκαγιά ωστόσο γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία πρώτης αξιολόγησης για τον Κορωνοϊό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Το samos24.gr αναφέρει πως για πολλοστή φορά ξεσπάει πυρκαγιά στο ΚΥΤ Σάμου κάτι που αποδεικνύει πως η κατάσταση πέριξ του ΚΥΤ Σάμου έχει ξεφύγει με τους παράνομους μετανάστες.

samos3

samos2Στο σημείο βρέθηκαν ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος και αντιδήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.

Σχετικά με την δεύτερη πυρκαγιά, πριν από λίγο, πληροφορίες αναφέρουν πως αλλοδαποί εμπόδισαν την πυροσβεστική να μπει μέσα στον καταυλισμό και να δράσει.

Δείτε και ακούστε ιδιαιτέρως στο πρώτο βίντεο από το 8.34, εκρήξεις και κραυγές:

(ΦΩΤΟ από το samiakienimerosi.blogspot.com)

Reduce bounce rates