24 Απριλίου, 2024

Σάλος στη showbiz: Γκέι ροζ βίντεο «καίει» γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Σάλος στη showbiz: Γκέι ροζ βίντεο «καίει» γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Σάλος επικρατεί στον χώρο της ελληνικής showbiz, καθώς γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε γκέι ροζ βίντεο που αναρτήθηκε σε site σχετικού περιεχομένου. Επίσης, στη φόρα έχει βγει ένα ροζ βίντεο με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό να κάνει χρήση κοκαΐνης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο Έλληνας μελαχρινός ηθοποιός έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα έχει παίξει σε σήριαλ που «έσκισε» σε τηλεθέαση.

To γκέι ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή Έλληνα μελαχρινό ηθοποιό με τατουάζ, σε site ειδικού περιεχομένου, προκάλεσε αναστάτωση και σχόλια κυρίως σε όσους τον γνωρίζουν και δεν περίμεναν μια τέτοια κίνηση. Η είδηση έγινε γνωστή σε χρόνο dt στους κύκλους της showbiz. Ο Έλληνας ηθοποιός είναι εμφανίσιμος, καλογυμνασμένος, γεμάτος κοιλιακούς.

 Γκέι ροζ βίντεο «καίει» γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Γνώριζε την βιντεοσκόπηση αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ήξερε για την ανάρτηση

Μάλιστα, από ότι φαίνεται γνώριζε ότι η συνεύρεση με τον παρτενέρ του βιντεοσκοπείται αφού είναι αυτός που κρατά το τηλέφωνο και καταγράφει τις «καυτές» στιγμές. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν ήξερε ότι το βίντεο έχει ανέβει σε ιστοσελίδα και από ποιον έγινε. Ο φιλόδοξος ζεν πρεμιέ δεν έχει απασχολήσει ξανά τον χώρο της σόου μπιζ με παρόμοιο τρόπο και εργάζεται με συνέπεια.

Η “σκλάβα” παίκτρια, οι χειροπέδες και το δωμάτιο ξενοδοχείου που στέναξε: Ροζ βίντεο στο Big Brother!

Ο ντόρος δεν έχει τέλος σχετικά με παίκτες του Big Brother και στο “φως” έρχεται νέο ροζ βίντεο που προκαλεί πανικό!

Την αποκάλυψη κάνει γνωστή η εφημερίδα “Espresso” με το σημερινό της πρωτοσέλιδο και προκαλεί σάλο! Ποια είναι η παίκτρια “σκλάβα” που αναστέναξε δωμάτιο ξενοδοχείου; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Espresso! Κι άλλη παίκτρια του έγκλειστη του ριάλιτι με αμαρτωλό παρελθόν, μετά τις αποκαλύψεις της Χριστίνας Ορφανίδου!

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας παρακάτω και το Athensmagazine.gr θα επανέλθει με αναλυτικό ρεπορτάζ:

Ροζ βίντεο στο Big Brother

Ροζ βίντεο με παίκτη του Power of love!

Μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Ορφανίδου από το Big Brother, έχει δημοσιεύσει προσωπική τους στιγμή χωρίς την άδεια της, έγινε γνωστό πως κυκλοφορεί και ροζ βίντεο πρώην παίκτη του Power of love.