26 Απριλίου, 2024

Σάλος με τη σέξι πρόκληση στο TikTok: Τις βλέπουν γυμνές χωρίς να το ξέρουν (BINTEO)

Προσοχή! Ανέβασαν μέχρι και οδηγούς στο ΥouTube για το πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει το κόκκινο φίλτρο από τα βίντεο του Silhouette Challege στο TikTok.

Την αφέλεια ορισμένων χρηστών, γένους θηλυκού, του TikTok, οι οποίοι υπέκυψαν στη νέα σέξι πρόκληση που ακούει στο το Silhouette Challege, εκμεταλλεύονται επιτήδειοι.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν βίντεο της δημοφιλούς πλατφόρμας, με πρωταγωνίστριες γυναίκες, οι οποίες φορώντας ελάχιστα εφαρμοστά ρούχα ή και καθόλου, λικνίζονται σαγηνευτικά υπό τον ήχο ενός ερωτικού κομματιού, ενώ ένα κόκκινο φίλτρο τις «προστατεύει» προκειμένου να μην φαίνονται όσα δεν θέλουν να δείξουν.

 Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου, με τεχνικές γνώσεις, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, σύμφωνα με τη «New York Post», αφαιρούν το κόκκινο φίλτρο αποκαλύπτοντας τη… γυμνή αλήθεια.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανέβασαν μέχρι και βίντεο με οδηγίες στο YouTube για το πώς μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί τις συγκεκριμένες γυναίκες και να τις δει όπως ακριβώς ήρθαν στον κόσμο!

«Όταν υπενθυμίζεις σε έναν άνδρα ότι αυτές οι ενέργειες είναι αηδιαστικές, ανατριχιαστικές και μη συναινετικές, εκείνοι απαντούν ότι οι γυναίκες λατρεύουν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως θύμα και ότι κακώς πόσταραν βίντεο με το γυμνό τους σώμα στο Internet» αναφέρεται σε ένα μήνυμα στο Facebook για το γεγονός.
Το Διαδίκτυο γέμισε έτσι από ανάλογα μηνύματα γυναικών που προειδοποιούν πλέον σχετικά με το Silhouette Challege, συμβουλεύοντας όσες επιθυμούν να πάρουν μέρος στην πρόκληση να προσέξουν τι θα φορέσουν.

«Μιλάμε για μια τεράστια παραβίαση ως προς τη συναίνεση και το @YouTube πρέπει να αφαιρέσει αμέσως αυτά τα βίντεο» έγραψε από την πλευρά της η Ej Dickson, συντάκτρια στο περιοδικό Rolling Stone.