24 Απριλίου, 2024

Σάγια για σεξουαλική παρενόχληση: Επιχειρηματίας ήθελε να κάνω «κονσομασιόν»

Η Σάγια μίλησε για μία σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν

Σαν ντόμινο, του οποίου το πρώτο πιόνι, έπεσε μοιάζουν οι συνεχείς αποκαλύψεις καλλιτεχνών για περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς στον χώρο του θεάματος. Η Σάγια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για μία σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, αναφερόμενη και σε άλλα σκληρά περιστατικά που έχουν συμβεί και σε συναδέλφους της στον χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.

«Σεξουαλική παρενόχληση έχω αντιμετωπίσει μια φορά, που άρχισε να με πιάνει ο άλλος σε ένα live που ήμουνα και νόμιζε ξαφνικά ότι ήμασταν φίλοι και θα μπορούσε να με ακουμπήσει όπου θέλει. Η κίνηση μου ήταν να βάλω το τακούνι μου στο χέρι του λέγοντάς του: “φύγε τώρα να μην φωνάξω την αστυνομία”. Είχα κατέβει από τη σκηνή και ήρθε να μου μιλήσει λέγοντας ότι εγώ έχω σαμπάνια και πρέπει να έρθεις στο τραπέζι μου να κάτσεις μαζί μας. Δεν δέχτηκα, εννοείται και άρχισε να με τραβάει, να μου μιλάει άσχημα, να με πιάνει… Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνουν. Σε μηνύματα μου έγραφαν έλα στο σπίτι μου θα σου δώσω τόσα λεφτά. Μου έστελναν φωτογραφίες με χρήματα πάνω στο κρεβάτι και μου έγραφαν στο μήνυμα: “Θα σου δώσω 5.000 ευρώ αν έρθεις στο πάρτι μου”» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Σάγια ανέφερε ότι παλιότερα δούλευε σε ένα μαγαζί στο οποίο ο επιχειρηματίας της ζήτησε να κάνει «κονσομασιόν». «Πιο παλιά ακόμα, γιατί είμαι πολλά χρόνια υπήρχαν και επιχειρηματίες που σου λέγανε: “Πήγαινε κάτσε με αυτόν γιατί είναι καλός πελάτης και βγες αύριο και για φαγητό μαζί του“. Εν ολίγοις, κονσομασιόν».