27 Απριλίου, 2024

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ: Ο Σαράντης Κρεμιζακης, Ο Σείχης, οι ποδοσφαιριστές και η Χαβάη!

Ο Σαράντης Κρεμιζάκης και οι ερωτικές… επιπλήξεις του από στενό άτομο του περιβάλλον του. Μας τα βγάζει όλα στην φόρα! Οι τηλεφωνικές συνομιλίες με υπουργούς…. Οι κωδικοποιημένες φράσεις για ακριβά μοντέλα του εξωτερικού και οι 5ημερες στην… Χαβάη! Αυτα ειναι τα λιγα που αποκαλύπτει στενό άτομο από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι παρακαλούν τον Χαμαιλέοντα της ποπ όπως τον αποκαλύπτουν οι θαυμαστές του για την έκδοση ενός βιβλίου με καυτό ροζ περιεχόμενό καθώς και για τους διάσημους χιλιάδες followers που έχει… κι αυτό μόνο είναι αρχή καθώς εταιρεία παραγωγής προθυμοποιήθηκε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την πορεία του καλλιτέχνη από “αθώο παιδί” σε ένα “Sexy symbol” με καριέρα στο εξωτερικό και πολλές επενδύσεις.   

Τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που δηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Σαράντη Κρεμιζακη καθώς εκτός από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του έχει και μια ελκυστική εξωτερική εμφάνιση ( βλέπε Instagram του ) πολλοί είναι αυτοί που τον έχουν πλησίασει για να τον γνωρίσουν ανάμεσα σε αυτούς υπουργούς, γυναίκες μοντέλα, ποδοσφαιριστές, δύο αστυνομικοί καθώς κι ένας γνωστός από κριτική επιτροπή… κι αυτοί είναι μόνο οι αρχή!

Μια γυναίκα από το στενό επάγγελματικο περιβάλλον του τραγουδιστή όταν δούλευε μαζί του ως μακιγιερ και στυλιστρια μας περιγράφει τηλεφωνικός τις στιγμές που έζησε μαζί με τον καλλιτέχνη για περίπου 5 χρονια μεχρι να σταματήσουν να συνεργάζονται και να τα βγαλει ολα στην δημοσιότητα! “Το τηλέφωνο του δε σταματούσε να χτυπάει κάθε φορά που ανέβαζε καυτές φωτος” μας αναφέρει η κοπέλα που ξέρει τον καλλιτέχνη καλά όσο κάνεις άλλος. “Ανάμεσα σε αυτούς τότε που ήταν 25 χρονών ήταν και ένας υπουργός που τον παρακαλούσε να τον γνωρίσει δηλώνοντας μεγάλος θαυμαστης. Θύμαμαι μια άλλη φορά που μας παρακολουθούσαν με ένα τζιπ ένας επιχειρήματιας νυχτερινόυ κέντρου και είχαμε πανικοβληθεί και κρύβομασταν στα στενά” συνέχισε να μας περιγράφει η κοπέλα με το αρχικό Δ. “Έδειχνε πολύ Ενθουσιασμένος για την 5μερη στην Χαβάη δεν ξέρω με τι άτομα πήγε η με ποιον πήγε αλλά πιστεύω πως θα ήταν κάποιος από τους επενδυτές του για κάποια μελλοντική συνεργασία… ίσως γι’αυτή που άκολουθησε στην συναυλία του στο Λονδίνο το 2012 μαζι με τον Boy George. Ακόμα θυμάμαι που μου ανέφερε για την Κολωνία που φορούσε ένας γνωστός Δικηγόρος και ηθελε να αγορασει την ιδια, καθώς και τις διακοπές που είχε πάει Σερβία με έναν πολύ καλό του φίλο διεθνή μπασκετμπολιστα.

Ένα πράγμα που θα μπορούσα να θυμώσω μαζί του και που δεν με πήρε κι εμένα ( μας λεει χαριτολογώντας ) ήταν σ ένα πάρτυ με γνωστούς ποδοσφαιριστές κάπου στην Αχαρνών σ ένα πολύ μικρό κλαμπ που εμοιαζε με σπιτι και ειχε διαφορές κοπέλες που έκαναν show γυμνές πασαλείμενες με σοκολα και σαντιγί.” Κάνει μια σύντομη παύση για καλύτερο σήμα και συνέχισε. “Θύμαμαι τα πανάκριβα σκουλαρίκια που φορούσε που ήταν από αληθινά διαμάντια! Έλαμπαν τόσο όμορφα! Νομίζω πρέπει να ήταν αυτά που φορούσε στην εκπομπή του Θεμου Αναστασίαδη όταν είχε δώσει συνέντευξη, δεν έμαθα ποτέ από ποιο άτομο ήταν αλλά δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη για να καταλάβω ότι ήταν απ τον φιλο του τον Σευχη που είχε γνωρίσει μέσω Instagram θυμάμαι μια περίοδο που είχε θυμώσει με έναν δημοσιογράφο καθώς τους είχε τραβήξει φωτογραφία στην περίοδο διακοπών στο κατραμονήσι. Οι φωτογράφιες δεν εκδοθηκαν ποτε αλλα σίγουρα θα ειχαν ενδιαφέρον. Το κατραμονήσι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του Σευχη και ήθελε πολύ να το αγοράσει. Την επομένη μερα ένας γνωστός παρουσιαστής επερνε τον Σαράντη και τον παρακαλούσε να κάνει μια γνωριμία μαζί με τον Σευχη. Ο Σαράντης αρνήθηκε και η συνέπεια ήταν η εκπομπή να θέλει να μαυρίσει την εικόνα του Σαράντη με παλιά βίντεο του και να τον παρουσιάζει σαν καρικατούρα στους τηλεθεατες. Ηθελε να τον εκδικηθείγιατί αρνήθηκε να τους κανει κονέ κάτι που ο κόσμος δεν ήξερε και το μαθαίνει πρώτη φορά.”

Η κοπέλα με το όνομα Δ μας περιγράφει επίσης ότι ο Σαράντης Κρεμιζακης είναι σοβαρό άτομο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση. “Λιγες εβδομαδες μετα απο ενα βίντεο που βγηκε στην δημοσιοτητα με τον Σαράντη κι εναν μεγιστάνα να χορεύουν στο σκάφος στο Ντουμπάι, ο Σαραντης ελαβε ενα μυνημα στο κινητο του ξαφνικα τον ήθελαν για δημοτικό σύμβουλο αλλά ο ιδιος γνώριζε ότι η πρόταση έγινε καθαρά γιατί πίσω απο την πλάτη του είχε τον μεγιστάνα και αρνήθηκε την πρότασή. Όπως επίσης πολλες εκπομπές τον θέλουν αλλά ο ίδιος δεν θέλει πλέον να εμφανίστει πουθενα. Οι παλιες του εμφανισεις θεωρούνται συλλεκτικές, όπως τις αγαπημένες ταινίες του που βλέπει με πρωταγωνιστές τον Πωλ Νιουμαν, Μάρλο Μπραντο, Τζέημς Ντιν και Μερυλιν Μονρόε”.

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την ομιλία μας με την Δ μας αναφέρει ένα αλλο σκηνικό που θυμάται από τον τραγούδιστη που έχει να κανει με μια Lamborghini στην παραλιακή (που ακόμα και η ίδια δεν ξέρει ποιος του την έκανε δώρο) καθώς ένα βράδυ δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν στην παραλιακή όχι για αλκοτεστ Αλλά για να τον φλερτάρουν! “Πιστεύω πως η ζωή του Σαράντη ξεπερνάει αυτή του καζανοβα και είναι