Ρέει άφθονο το χρήμα για Κατσούλη – Ρουμελιώτη: Ζουζουνίσματα στην ερωτική τους «σπηλιά» στη Μήλο (photo)

Φοβερές διακοπές

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους στη μαγευτική Μήλο. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μείνει σε ένα υπέροχο κατάλυμα με αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα, ζώντας μια μοναδική εμπειρία με φόντο τη θάλασσα και το κάστρο του νησιού.

Διακοσμημένο στα λευκά, με την πέτρα να κυριαρχεί στα τοιχώματα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η… «ερωτική σπηλιά» τους.

Οι τοίχοι δημιουργούν μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ η θέα από το παράθυρο προς το κάστρο της Μήλου είναι απλά μαγευτική.

Η εκπληκτική θέα από την «ερωτική» σπηλιά

Ο Σάκης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει την εκπληκτική θέα από τη «σπηλιά» τους.

Η «ερωτική σπηλιά» τους είναι το τελευταίο καταφύγιο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τις οποίες πέρασαν στα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο, βρίσκοντας τους την ηρεμία και την απομόνωση που αναζητούσαν, με τη μαγευτική θέα του κάστρου να ολοκληρώνει το σκηνικό αυτής της ονειρεμένης απόδρασης.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βρισκόταν πρόσφατα στη Σκόπελο, απ’ όπου μοιράστηκε ονειρεμένες φωτογραφίες. Ο Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά στη θάλασσα, μπροστά στη δύση του ηλίου και πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί!

Δείτε στιγμιότυπα από την ανεπανάληπτη θέα:

Οι διακοπές στην ερωτική τους «σπηλιά» στη Μήλο
Exit mobile version