21 Φεβρουαρίου, 2024

“Είσαι πουστ@ρα!”: Γύρισε το μάτι του Νίκου Μουτσινά!

“Είσαι πουστ@ρα!”: Γύρισε το μάτι του Νίκου Μουτσινά!

Τι συνέβη;

Νίκος Μουτσινάς: Του “γύρισε το μάτι”! Ποια τον είπε “πουστάρα”! Ο ίδιος δεν κρατήθηκε και για πρώτη φορά αντέδρασε. Το έκανε έντονα, το έκανε δημόσια μέσα από την εκπομπή του, αναφέροντας πολλές φορές στο “καλό μεσημεράκι” την χυδαία βρισιά “πουστάρα”. Εξιστόρησε πότε άρχισαν να τον βρίζουν περιέγραψε όλο το σκηνικό δικαιολόγησε για ποιο λόγο αυτή την φορά δεν κρατήθηκε και αποφάσισε ν’ αποκρούσει την επίθεση.

Ο Νίκος Μουτσινάς, αυτή τη φορά άνοιξε το στόμα του και τα χωσε γερά στην γυναίκα που τον έβρισε. Το έκανε λοιπόν εκμεταλλευόμενος την δύναμη που του δίνει η τηλεόραση, η οποία τρυπώνει σε όλα τα σπίτια. Δεν χρειαζόταν έτσι να αναλωθεί στο ανίσχυρο κείμενο – απάντηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίoς παρά τις εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τόσο μεγάλη απήχηση. Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά, θα χανόταν στα χιλιάδες μηνύματα…

'Είσαι πουστ@ρα!': Γύρισε το μάτι του Νίκου Μουτσινά!

Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε σε μια γυναίκα, η οποία του έστειλε μήνυμα στο Instagram και τον αποκάλεσε με μια χυδαία λέξη. Ο Νίκος Μουτσινάς, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την έβαλε… στη θέση της.

«Ανέβασα προχθές στο Instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που…α”. Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι που…α επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δεν δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με που…α. Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που…α!

Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δεν με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα, και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στο λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μην φανατίζεστε.