19 Απριλίου, 2024

“Χωρίς string”: Ξεβρακώθηκε ο Θέμης του Big Brother! Ότι πιο αηδιαστικό έχετε δει!

“Χωρίς string”: Ξεβρακώθηκε ο Θέμης του Big Brother! Ότι πιο αηδιαστικό έχετε δει!

Big Brother: Πρόκληση δίχως προηγούμενο από τον Θέμη Κανέλλο, ο οποίος επέλεξε να δείξει τον κώλο του δημόσια σ’ όλη την Ελλάδα!

Ο Θέμης Κανέλλος πριν ακόμα μπει στο Big Brother συνήθιζε να προκαλεί με τις αναρτήσεις του στα social media αλλά και τα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube! Όπως ήταν λογικό μετά το Big Brother οι ακόλουθοί του απογειώθηκαν και κάθε ανάρτηση του Θέμη γίνεται θέμα συζήτησης!

Όπως και αυτή που έκανε πριν λίγες ώρες και προκαλεί μικρούς και μεγάλους με τα καμώματά του! Ο πρώην παίκτης του Big Brother πόσταρε μια φωτογραφία σε στόρι που δεν φοράει τίποτα μέσα στο μπάνιο και επιδεικνύει τα οπίσθιά του!

Μάλιστα αναγράφει: “Είπα να βγω και χωρίς string να έχει και το ίντερνετ και αυτή την φώτο“!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Η ντροπιαστική εικόνα του Θέμη του «Big Brother» για την οποία του επιβλήθηκε τεράστια ποινή

Θέμης γυμνός Big Brother!

 

Οπίσθια σε πρώτο πλάνο: Aπίστευτη η νέα εικόνα του Θέμη από το Big Brother!

Ο Θέμης Κανέλλος αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό, φανερά απογοητευμένος. Ο εκκεντρικός παίκτης του Big Brother, μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι, όμως η τηλεοπτική του παρουσία παραμένει ενεργή, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε εκπομπές του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα δε σταματά να τροφοδοτεί τον λογαριασμό του στο Instagram με τη νέα του εικόνα μετά το ριάλιτι να είναι τρομερή!

Ο Θέμης εμφανίστηκε με το μαλλί του σε έντονο φούξια χρώμα, με αφέλειες και ξυρισμένο στα πλάγια και το μακιγιάζ του σχεδόν οσκαρικό. Όπως παραδέχτηκε, μάλιστα, σκοπεύει να παχύνει άμεσα, καθώς κατά τη διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι έχασε 5 ολόκληρα κιλά.

Δείτε τον:

Θέμης Κανέλλος Instagram