ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Σε πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι προετοιμασίες για το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, που ξεκινά σήμερα 28/8.
Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στην Αμερική έχει ετοιμάσει ένα τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη για όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σήμερα 28/8, αναμένεται να φτάσουν οι καλεσμένοι στα Χανιά.
Η σεφ, Αργυρώ Σταματάκη, που επιμελήθηκε το μενού για τους καλεσμένους του ζευγαριού, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε όλα τα πιάτα που έχει φτιάξει και έχουν επιλέξει για να σερβίρουν στο επίσημο τραπέζι.
Αυτό είναι το μενού στη δεξίωση γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
«Το μενού θα έχει διάφορα από τοπικές γεύσεις, παραδοσιακά και προϊόντα του τόπου μας και της περιοχής μας. Θα χρησιμοποιήσουμε αρνί της περιοχής από το οροπέδιο του Ομαλού και γραβιέρα. Βότανα από το Βοτανικό Πάρκο μέσα, ξινόχοντρο που είναι σιτάρι με γάλα από το οροπέδιο.
Όλες οι γεύσεις και τα προϊόντα είναι του τόπου μας. Να πω ακριβώς ότι θα υπάρχει μία μελιτζάνα με ξινόχοντρο, γραβιέρα, το ψωμάκι που ψήνουμε στο δικό μας ξυλόφουρνο εδώ πέρα με ελαιόλαδο της περιοχής. Θα υπάρχει βραστό με μέλι και χοντρό αλάτι από τη νότια Κρήτη. Τέτοιες γεύσεις όλες σε μπουκίτσες, που η καθεμία θα κάνει έκρηξη γεύσεων στο στόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Σταματάκη.