8 Μαΐου, 2024

«Πλύστρα της μεσημεριανής ζώνης, δεν έχετε τσίπα»: Χάνει τις «μετοχές» της η Τατιάνα Στεφανίδου – Συνεχίζεται η επίθεση εναντίον της στο Twitter

«Πλύστρα της μεσημεριανής ζώνης, δεν έχετε τσίπα»: Χάνει τις «μετοχές» της η Τατιάνα Στεφανίδου – Συνεχίζεται η επίθεση εναντίον της στο Twitter

Δεν έχουν τελειωμό τα οργισμένα σχόλια

Συνεχίζεται η επίθεση εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου στο Twitter, η οποία είδε τις «μετοχές» της να χάνονται μετά τις δηλώσεις που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι χρήστες την χαρακτηρίζουν ως «πλύστρα της μεσημεριανής ζώνης», ενώ άλλοι τονίζουν πως δεν έχει τσίπα.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν. Μάλιστα, τα οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter άγγιξαν τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό. Ο κόσμος είναι οργισμένος και συνεχίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες.

Θα δείτε τον άνθρωπο αυτόν, να έχει ανεβάσει με τα λευκά του μαλλιά, φωτογραφίες με τα εγγόνια του, ένα ποστ που έλεγε ότι έπιασε δουλειά πριν από λίγους μήνες.

Επαναλαμβάνω, ένας άνθρωπος που κουβάλαγε αποσκευές στον ΟΣΕ, που δέκα χρόνια κουβάλαγε βιβλία, με μία σύντομη εκπαίδευση, 60 ετών άνθρωπος, έγινε σταθμάρχης. Καλή μας αρχή λέει, ο άνθρωπος που στις υπόλοιπες φωτογραφίες είναι με τα εγγόνια του.

Η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από το ότι έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε όλα αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει για να αποφευχθεί το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη, όπως επίσης και ποιος τον έβαλε σε αυτή τη θέση (σε περίπτωση που η εκπαίδευσή του δεν ήταν αρκετή).