23 Απριλίου, 2024

Δημόσια «καρφιά» Καινούργιου – Ολομέτωπη επίθεση Μικρούτσικου: «Πορτοσάλτε κε@@τά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου…»

Δημόσια «καρφιά» Καινούργιου – Ολομέτωπη επίθεση Μικρούτσικου: «Πορτοσάλτε κε@@τά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου…»

Βγήκαν «μαχαίρια» ένθεν και ένθεν!

Η επίθεση Ανδρέα Μικρούτσικου στον Άρη Πορτοσάλτε και το τηλεφώνημα στην Κατερίνα Καινούργιου. «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’.

Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό. Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα ‘’τι ναι τούτο ρε Γιάννη;’’ και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός… Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του;

Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου» δήλωσε κατηγορηματικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα, Δευτέρα (13/3) πρωί.

Λίγες ώρες αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια πληροφορία μέσω twitter «φωτογραφίζοντας» τον Πορτοσάλτε: «Δέχτηκα τηλεφωνικά επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή.