29 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο Sin Boy; «Δυστυχώς οι φήμες για θάνατό του είναι αληθινές». Η αλήθεια από Αλβανία

Πέθανε ο Sin Boy; «Δυστυχώς οι φήμες για θάνατό του είναι αληθινές». Η αλήθεια από Αλβανία

Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές»: Νέα ανάρτηση «μυστήριο» στον λογαριασμό του Sin Boy – Θρίλερ με τις φήμες για τον θάνατό του.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα η φωτογραφία με τον Sin Boy να βρίσκεται διασωληνωμένος και με κλειστά μάτια μέσα σε ασθενοφόρο στο Κόσσοβο.

Πέθανε ο Sin Boy;

Στην ανάρτηση στο Instagram αναφέρεται πως ο τράπερ δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, είδηση η οποία προκάλεσε πανικό στο κοινό του, αλλά και στα social media.

Πάντως αρκετοί θεωρούν την είδηση ψεύτικη, μιλώντας για διαφημιστικό κόλπο του Sin Boy.

Τις τελευταίες ώρες στον λογαριασμό του τράπερ ανέβηκε ανάρτηση η οποία αναφέρει πως ο Sin Boy «έφυγε» από τη ζωή.

Για πρώτη φορά μάλιστα η λεζάντα στο post είναι γραμμένη στα ελληνικά και όχι στα Greeklish, όπως ο ίδιος γράφει τις αναρτήσεις του.

Ακόμα, η εικόνα προφίλ έχει αντικατασταθεί με μαύρο φόντο και στην ανάρτηση αναγράφεται: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές.

Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994 – Για πάντα».

Τα σχόλια ωστόσο πέφτουν «βροχή», καθώς οι ακόλουθοι του τράπερ αρνούνται να πιστέψουν στην είδηση για την απώλειά του, τονίζοντας πως πρόκειται για άλλο ένα… παιχνίδι του στα social media.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι οι πιο καχύποπτοι σημειώνουν πως τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως αυτό στη φωτογραφία, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό νοσοκομειακό όχημα.

Η αλήθεια είναι ότι στα Αλβανικά ΜΜΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην υπόθεση, με τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν τον Sin Boy να σχετίζονται αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του.