15 Μαΐου, 2024

Πατροκτονία στα Τρίκαλα: «Ελάτε, τον σκότωσα», είπε ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του – Ήταν νεκρός εδώ και δύο μέρες

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τη φρίκη

Στοιχεία που βοηθούν στη διαλεύκανση της πρωτοφανούς υπόθεσης πατροκτονίας στα Τρίκαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αφότου ο 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καβγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και κάποια 24ωρα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

περιπολικό αστυνομία

Όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα. Στη συνέχεια, ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε εργαστήριο στην οδό Καρδίτσης.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα – Δίνει μάχη το δίδυμο αδελφάκι του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν τα Τρίκαλα μετά την είδηση του θανάτου ενός βρέφους που γεννήθηκε πρόωρα ενώ το δίδυμο αδελφάκι του δίνει μάχη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, μία 32χρονη, που διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη συνοδεία του γυναικολόγου της, μετά από επιπλοκή που παρουσίασε.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να προχωρήσουν σε καισαρική. Κάτι που έγινε και αμέσως στήθηκε γέφυρα ζωής από γιατρούς, μαίες, ΕΚΑΒ και Αστυνομία προκειμένου τα βρέφη να διακομιστούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα, αλλά δυστυχώς, το ένα μωράκι κατέληξε λόγω της προωρότητάς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεύτερου μωρού αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.