19 Μαρτίου, 2024

Πάνος Στεφάνου : Μόλις ανέβηκα πρώτη φορά στην σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Πάνος Στεφάνου : Μόλις ανέβηκα πρώτη φορά στην σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

nikitas mendoros
ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΕΝΤΩΡΟΣ

Ο Πάνος Στεφάνου βρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ραδιοφωνικό Ταξίδι” στο Aspida Radio της Νέας Υόρκης.

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στα Χανιά και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια. Από αρκετά μικρή ηλικία του άρεσε το τραγούδι και ήθελε να ασχοληθεί με αυτό. Με αρκετή αγάπη και πείσμα ακολουθεί μαθήματα φωνητικής από τότε μέχρι και σήμερα. Οι εμφανίσεις του είναι αρκετές σε πολλές μουσικές σκηνές.

Πάνος Στεφάνου – Αλέξανδρος Αγγελούσης

Όταν ξεκίνησε τα φωνητικά έγινε και η πρώτη του εμφάνιση, ο ίδιος μας είπε: “η πρώτη μου εμφάνιση ήταν 2009 οπού ένιωθα μεγάλο τρακ. Μόλις ανέβηκα στην σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Το βασικό συστατικό σε μια εμφάνιση είναι να δίνεις ενέργεια και να παίρνεις ενέργεια και αυτό είναι κάτι μοναδικό.”

Ο Πάνος ερωτήθηκε και για τον καλό του φίλο και συνεργάτη Αλέξανδρο Αγγελούση και ανέφερε τα εξής: “Είναι εξαιρετικός τραγουδιστής και άνθρωπος αλλά εξίσου εξαιρετικός στο λειτούργημά του. Η μουσική μας συνάντηση με τον Αλέξανδρο ήταν ένα κομβικό σημείο δηλαδή από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήταν το σημείο για να φτάσουμε στο τραγούδι μας “Ερωτεύτηκα και Μπερδεύτηκα”. Βασικά έδωσε την σπίθα για να γίνω και εγώ ποιο ενεργός και να μπορέσω να μπω δυναμικά στο χώρο αυτό.”

Ο Πάνος κατά την διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε και στα Social Media  και είπε συγκεκριμένα : “Τα Social Media βοηθάνε τον καλλιτέχνη αρκετά. Βέβαια αν με ρωτούσες σαν ακροατή θα σου έλεγα ότι αναπολώ τις στιγμές που έβαζα την κασέτα στο wakman και θυμάμαι που την έβγαζα για να  την γυρίσω ώστε να ακούσω το αγαπημένο μου τραγούδι. Ήταν ωραίες στιγμές αυτές. Βέβαια η τεχνολογία προχωράει και πλέων έχουμε φτάσει τώρα στις ψηφιακές πλατφόρμες που όποιο τραγούδι θέλουμε ανά πάσα στιγμή το ακούμε. Είναι πράγματα που βοηθάνε σίγουρα έναν καλλιτέχνη είναι να ακουστεί  ένας άνθρωπος να έχει περισσότερα ακουστικά ερεθίσματα δηλαδή η εξέλιξη της μουσικής και της τεχνολογίας θεωρώ ότι έχει προχωρήσει απίστευτα.”

Πάνος Στεφάνου

Ακόμα κατά την διάρκεια της εκπομπής αναφερθήκαμε στην πρώτη του δισκογραφική δουλεία στο “Ερωτεύτηκα και μπερδεύτηκα” με τον ίδιο να μας λέει ότι είναι ένα τραγούδι που τον αντιπροσωπεύει διότι και ο ίδιος είχε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Την μουσική την έχει γράψει ο Βαγγέλης Αραβαντινός και τους στίχους ο Σωκράτης Κουραμανίδης ο οποίος διηγείται μια μικρή ιστορία. Ακόμα μας μίλησε για την συνεργασία του με την Spark Records λέγοντας “Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερός με αυτή μου την συνεργασία  αλλά και με αυτά  που έχουν προκύψει έως τώρα.” Δεν δίστασε να μας μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια αφού μας είπε ότι έχει γίνει η αρχή και  η συνέχεια θα είναι πολύ ποιο συναρπαστική για το μέλλον που έρχεται.

Μπορείτε να ακούσετε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω Video:

https://www.facebook.com/panos.stefanou1988