Πάνος Καλλίδης:”Είμαι κατά της…ομοφυλοφιλίας, μακριά από μας”

 Πάνος Καλλίδης:”Είμαι κατά της…ομοφυλοφιλίας, μακριά από μας”

– Όταν ο παίκτης του Survivor έκραζε ανοικτά του gay!

Survivor 4: Ο Πάνος Καλλίδης είναι ένας από τους παίκτες που έχουν απασχολήσει όσο ελάχιστοι μέσα στο Survivor!

Η όρεξη που δεν πολυδείχνει στα αγωνίσματα καθώς και οι επιδόσεις του έχουν σχολιαστεί και αποτελεί από τους αγαπημένους παίκτες του Twitter! Τα memes κάθε μέρα σαρώνουν με τον ίδιο τον τραγουδιστή πάντως να έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ!

Μάλιστα πριν από λίγο σας παρουσιάσαμε και το επικό βίντεο από παλαιότερή του εμφάνιση σε μπουζούκια! Πρόσφατα είχε απασχολήσει τα Μέσα ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους!

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι είναι κατά της ομοφυλοφιλίας.

Πάνος Καλλίδης:'Είμαι κατά της...ομοφυλοφιλίας, μακριά από μας'

Πάνος Καλλίδης: Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη

Μεγαλώνεις διαφορετικά τις κόρες σου απ’ ότι το γιο σου;

Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;

Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι.

Εννοείς μακριά από τα παιδιά σου;

Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου.

Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;

Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…

Για τους ομοφυλόφιλους πλέον υπάρχουν οι γάμοι, το σύμφωνο συμβίωσης, μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κάνουν ή υιοθετούν. Δημιουργούν οικογένειες.

Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο.

 412 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email