29 Μαΐου, 2024

Παγώνη για Κόκοτα: «Από σήμερα θα γίνουν νέες προσπάθειες για να αποσωληνωθεί»

Δημήτρης Κόκοτας (Copyright: NDP)

Η Ματίνα Παγώνη διευκρίνισε πως στη διάρκεια του σαββατοκύριακου δεν έγινε απόπειρα για να αποσωληνωθεί ο τραγουδιστής

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη στα παρασκήνια τηλεοπτικού σόου.

Η Ματίνα Παγώνη, διευκρίνισε στον ΑΝΤ1, πως στη διάρκεια του σαββατοκύριακου δεν έγινε καμία απόπειρα για να αποσωληνωθεί ο τραγουδιστής και πως οι όποιες προσπάθειες θα ξεκινήσουν σήμερα (8/4).

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο»

Παράλληλα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ καθησύχασε για το γεγονός ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται πολλές μέρες σε καταστολή. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ασθενής πρέπει βάσει στοιχείων και συνθηκών να αποσωληνωθεί και δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης της διαδικασίας βάσει των ιατρικών δεδομένων.

«Όπως σας έχω ήδη πει η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο. Γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων, όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτή που λέει στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν» επεσήμανε η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε: «Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμιά απόπειρα. Σήμερα, Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών θα ξεκινήσουν να κάνουν την αποσωλήνωση την τρίτη φορά ή όχι. Αυτές οι καταστάσεις σας το έχω πει δεν μπορείτε ίσως να καταλάβετε, εσείς νομίζετε όλοι – επειδή λογικό είναι δεν είστε γιατροί – ότι πρέπει να τελειώνουμε, πρέπει να προχωρήσουμε, να αποσωληνωθεί. Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο, εάν δεν είναι βάση πρωτοκόλλου οι συνθήκες για να γίνει η αποσωλήνωση».

 

Reduce bounce rates