29 Απριλίου, 2024

Όλη η αλήθεια και το παρασκήνιο για τον χωρισμό της Σκορδά με τον Ηλιόπουλο

Όλη η αλήθεια και το παρασκήνιο για τον χωρισμό της Σκορδά με τον Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος μετά από δυο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η σχέση τους το τελευταίο διάστημα πέρασε μεγάλη κρίση, την οποία προσπάθησαν να ξεπεράσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, η κρίση αυτή τους απομάκρυνε αρκετά, με την παρουσιάστρια να θέλει πρώτη να βάλει τέλος στη σχέση αυτή και ν’ αφοσιωθεί στα παιδιά και τη δουλειά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάμεσά τους φαίνεται πώς μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα μια πιτσιρίκα και η Φαίη Σκορδά δεν ήταν καθόλου διατεθειμένη να συγχωρέσει τον σύντροφό της.

«Η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη και τους απομάκρυνε πολύ τον έναν από τον άλλον. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση ήταν πολλοί και αποδείχθηκαν αξεπέραστοι» αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η ίδια η Φαίη είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτή την σχέση και να μην συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό της. Πλέον το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της και η δουλειά της, και κοιτάει το μέλλον ελεύθερη για ακόμα μια φορά».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος έχουν χωρίσει εδώ και είκοσι μέρες και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει καμία διάθεση για επανασύνδεση, αφού το γυαλί δεν έχει απλά ραγίσει, αλλά έχει… σπάσει. Παράλληλα, δείτε τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για Σκορδά και Λιάγκα.

Σκορδά και Ηλιόπουλος χώρισαν μετά από δυο χρόνια σχέσης

Σκορδά – Ηλιόπουλος: Τίτλοι τέλους μετά από δυο χρόνια

Η Φαίη Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα είχε ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή δίπλα στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει στήσει και το site της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια και ο πρώην σύντροφός της απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και τους φωτογράφους, καθώς ήθελαν να κρατάνε χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη φορά που είδαμε κοινή τους φωτογραφία ήταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου θα ταξίδευαν για στη Γενεύη.

Έκτοτε, οι δυο τους ήταν προσεκτικοί καθώς δεν ήθελαν να δίνουν αφορμές για σχόλια και το είχαν καταφέρει.