23 Απριλίου, 2024

Oι Κρυστάλλινες Σκιές, δεν κάνουν πίσω !

Oι Κρυστάλλινες Σκιές, δεν κάνουν πίσω !

Κρυστάλλινες Σκιές, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album, μας παρουσιάζουν το single Δεν κάνω πίσω!

‘’Έχουμε όνειρα, ελπίδες και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας. Μέσα στο κομμάτι λέμε αυτά που σκεφτόμαστε οι περισσότεροι αλλά ίσως φοβόμαστε να παραδεχτούμε γιατί νομίζουμε ότι είμαστε ‘’μόνοι’’, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαστε. Όταν γράφαμε το κομμάτι γεννήθηκε η ιδέα να συνδυάσουμε το ύφος μας με το Hip Hop και χαιρόμαστε πάρα πολύ που το επιχειρήσαμε.

Οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν από τον Γιάννη Μαδούρο πλήκτρα), τον Σπύρο Τσαρούχη (κιθάρα) και τον Σάκη Τσιαπόκη (μπάσοΈχουν εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές όπως το Γυάλινο, ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, το Holy Wood Stage, το θρυλικό Half  Note και άλλες. ιδιαίτερα σημαντικές είνα οι εμφανίσεις τους στην Πλατεία Συντάγματος για το Rally Εcomobility, οι εμφανίσεις τους στην Πλ.Μοναστηράκι και στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ για το Athens Festival, η εμφάνισή τους στην συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και των Κίτρινων Ποδηλάτων καθώς και η εμφάνισή τους στην συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα.

Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Αγγελάκας, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Απόστολος Ρίζος, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Μηλιώκας, τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Kollektiva, οι 1550, οι ΕΝΑ Βήμα Μπροστά, ο Βασίλης Καζούλης και ο Πέτρος Θεοτοκάτος.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν το 1ο τους album με τίτλο «Καινούρια Αρχή» το οποίο αποτελείται από 7 τραγούδια. Τα δυο τραγούδια συνοδεύοντε με βίντεο clip και τα υπόλοιπα πέντε με lyricvideo.

Τον ήχο τους χαρακτηρίζουν electro & ambient στοιχεία. Στο τέλος του 2019 ολοκλήρωσαν τις live εμφανίσεις τους στον Σταυρό Του Νότου. Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020 εμφανίστηκαν στο HolyWoodStage.

Έχοντας δουλέψει και εξελίξει ακόμα περισσότερο τον ήχο τους τον Σεπτέμβρη του 2020 κυκλοφόρησαν το νέο τους single «ΔενΚάνωΠίσω» Οι χειμερινές τους εμφανίσεις ξεκινάνε στις 27 Νοεμβρίου του 2020 από τη σκηνή του HolyWoodLiveStage

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ

Facebook:ΚρυστάλλινεςΣκιέςhttps: //bit.ly/3aIWyCu

Youtube:ΚρυστάλλινεςΣκιέςhttps: //bit.ly/2TTIJdE

Instagram:krystallines_skieshttps: //bit.ly/2U4CVyr

Τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Μαδούρος.

Το Single κυκλοφορεί από τη Yellow Note και μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις Digital πλατφόρμες.

Tο  τραγούδι και το Video Clip  μπορείτε να το ακούσετε

 

«Δεν κάνω πίσω» – Credits

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά

 

Συμμετέχει ο George Archon(Countown)

Στίχοι-μουσική: Γιάννης Μαδούρος

Ενορχήστρωση: Γιάννης Μαδούρος

Programming: Γιάννης Μαδούρος

Φωνή: Γιώργος Κυδωνάκης

Drums: Θοδωρής Μοτάκης

Mπάσο: Σάκης Τσιαπόκης

Ηλεκτρική κιθάρα: Σπύρος Τσαρούχης

Πλήκτρα: Γιάννης Μαδούρος