29 Μαρτίου, 2024

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και Video Clip με τίτλο «Εγώ» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Ένα pop-rock κομμάτι με αναφορές στη δεκαετία του 80, προσαρμοσμένο όμως στα σημερινά μουσικά δεδομένα, με πολύ δυνατή μελωδία και ισχυρό στιχουργικό μνήμα!

Τη σκηνοθεσία του Video Clip έχει κάνει ο Θάνος Λυμπερόπουλος, τη φωτογραφία ο  Γιάννης Μαργετουσάκης, το makeup η Ελεάνα Δημοπούλου, τα μαλλιά ο Σεραφείμ Χατζηηλιάδης, το styling ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης, το logo τίτλων ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος ενώ το concept είναι του Ανδρέα Λάμπρου. Η όλη ιδέα του music video βασίζεται πάνω σε μεταμορφώσεις!

Ο τραγουδοποιός μεταμορφώνετε σε 9 από τους μεγαλύτερους, σπουδαιότερους και πιο χαρακτηριστικούς star της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που δεν είναι άλλοι από τους: Michael Jackson, Elvis Presley, Freddie Mercury, Elton John, Alice Cooper, David Bowie, Bon Jovi, Marilyn Manson και Keith Flint (Prodigy). Καλή θέαση…

Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως Νταλάρας, Βιτάλη, Μητσιάς, Γαλάνη, Παπακωνσταντίνου, Πρωτοψάλτη κ.α.