29 Μαρτίου, 2024

Ο Τερλέγκας πήγε να εξηγήσει δήλωσή του για την ομοφυλοφιλία και τα έκανε χειρότερα

Για τον Θεό, τον κορονοϊό και τις συναυλίες του μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας. Επιπλέον, σχολίασε παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανεφερε πως ο κορονοϊός τον κατέστρεψε οικονομικά, καθώς ανήκει σε ομάδα υψηλότατου κινδύνου και γι’ αυτό έχει κλειστεί στο σπίτι και έχει 3 μήνες να δει τα παιδιά του.

“Ανήκω σε ομάδα υψηλότατου κινδύνου, οπότε έχω κλειστεί μέσα. Η τελευταία μου συναυλία ήταν στην Καβάλα τον Φεβρουάριο. Την προηγούμενη μέρα ήμουν στην Καστοριά και κάποιος θαυμαστής με κυνηγούσε, με φίλαγε και ήταν μεθυσμένος. Γυρνώντας Αθήνα μου είπαν ότι αρχίζει μια αρρώστια που λέγεται κορονοϊός και έχει πολλά κρούσματα στην Καστοριά. Με έπιασε πανικός και κλειδώθηκα σπίτι. Από εκεί που ήμουν 80 κιλά έγινα 100. Οικονομικά καταστράφηκα. Έχω τρεις μήνες να δω τα παιδιά μου και μάλλον θα κάνω άλλους τρεις μήνες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής δήλωσε πως δεν έχει πει ποτέ ότι είναι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους, αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του.

“Εγώ μίλησα μόνο για τα παιδιά μου. Αυτό τον καιρό έκατσα κάτω και είδα διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά επιμένω για τα παιδιά μου. Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό. Πιστεύω στον Θεό ακράδαντα. Όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Έχω πει ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει μια σημαία να το λέει”.