24 Ιουνίου, 2024

Σταμάτης Γονίδης: Άγριο “κράξιμο” «Δεν έχουν αντιληφθεί τι καταστροφή προκαλούν»..(εικόνα)

Τα συνεχόμενα μέτρα επί μέτρων που ανακοινώνει η κυβέρνηση με σκοπό να βάλει «φρένο» στην διασπορά του κορωνοϊού, επιφέρουν σε πολλούς κλάδους ανεπανόρθωτη οικονομική καταστροφή και ανεργία.

Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί οικονομικά, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί, για την προστασία των πολιτών και πολλοί καλλιτέχνες έχουν δηλώσει δημόσια τις δυσκολίες που έχουν βιώσει στον επαγγελματικό τους τομέα.

Ο Σταμάτης Γονίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έστειλε ένα μήνυμα στους κυβερνώντες μέσα από το οποίο εκφράζει την αγανάκτησή του για όλα όσα συμβαίνουν.

«Δεν έχουν προφανώς αντιληφθεί αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς,κλεισμένοι μέσα στα γραφεία τους και με εξασφαλισμένο τον μισθό τους,τι καταστροφή προκαλούν στον πολιτισμό και την οικονομία της χώρας και μακροπρόθεσμα χωρίς κανένα αντισταθμιστικό όφελος για την δημόσια υγεία. Δεν υπάρχει νόμος που να είναι πιο ισχυρός από την ανάγκη…Η ευημερία του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος και μόνο! Όσο πληθαίνουν οι επιβλητικοί νόμοι τόσο πολλαπλασιάζονται αντίστοιχα οι παράνομοι. Υπάρχει κάποιο σημείο πέρα από το οποίο η υπομονή παύει να είναι αρετή…

Εύχομαι σε εσάς φίλοι μου ψυχική και σωματική υγεία. 

Η Παναγία μαζί μας!

Σταμάτης»

 

Reduce bounce rates